Pel seu atac

Carmen Borrego respon sense embuts Edmundo Arrocet: «Potser no hi eres quan visitàvem la nostra mare»

La col·laboradora de ‘Sálvame’ va aprofitar la seva visita al programa per contestar els atacs del còmic

Carmen Borrego respon sense embuts Edmundo Arrocet: «Potser no hi eres quan visitàvem la nostra mare»
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Edmundo Arrocet segueix al focus d’atenció de la família de María Teresa Campos. Després de les paraules que el còmic va dedicar a les filles de la seva exparella a ‘Secret Story’, Carmen Borrego ha volgut carregar contra l’humorista des de ‘Sálvame’ i respondre a les seves crítiques per no visitar la seva mare.

La col·laboradora del programa de la tarda de Telecinco va ser contundent en la seva resposta al ja exconcursant del ‘reality’ de Telecinco: «Potser és que ell no hi era quan hi anàvem; és tan evident que no és així que no ho discutiré, em sembla completament absurd».

Notícies relacionades

La germana de Terelu no es va mostrar preocupada per les paraules d’Edmundo: «Jo em venjo molt tranquil·la, moltes ganes de marxa, com diu ell, no tinc», va afegir davant els seus companys de programa.

Borrego no va voler acabar de parlar del tema sense abans detallar un episodi que va viure l’humorista amb María Teresa Campos que va sorprendre molts: La meva mare es va sentir molt malament perquè un dia li va dir: «Qui t’ha de cuidar són les teves filles». «Si tu ets la seva parella, em sembla com mínim lleig», va detallar davant la sorpresa dels que eren al plató.