Se n’hauria anat abans

La plantada de la Lola a la seva cita a ‘First Dates’: «No vinc aquí a veure un espectacle»

La senyora va marxar del restaurant del ‘dating’ de Cuatro al considerar que el sopar estava «fora de lloc»

La plantada de la Lola a la seva cita a ‘First Dates’: «No vinc aquí a veure un espectacle»

CUATRO

2
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Algunes de les cites que tenen lloc al restaurant de ‘First Dates’ poden finalitzar de manera abrupta després d’algun moment de tensió. Aquest és el cas de la Lola, una empleada d’un centre de pilates de 58 anys, que va donar per acabat el seu sopar en el ‘dating’ després que Nanu Ferrari, l’home amb qui va compartir taula, demanés permís a Lidia Torrent per fer-li un truc de màgia. »¿Tu creus que has aprofitat el temps per conèixer la Lola? És una pregunta molt senzilla»,va preguntar la cambrera al senyor.

«No vinc aquí a veure un espectacle, vinc a conèixer una persona. El que has fet ha sigut un teatret», va assegurar la Lola després que li negués el truc de màgia amb el recolzament de Torrent i aquest insistís amb un «no em facis això».

Posteriorment, el cert és que el Nanu va continuar amb les seves intencions de fer el truc de màgia, que va tornar a ser contestat per Torrent, que era al capdavant del restaurant en l’esmentada cita: «Em desentendré, respecta el que ella triï i vulgui, i respectaré el que tu triïs i vulguis. T’he fet un suggeriment i ja està».

Una nova insistència del Nanu per fer el seu número de màgia va esgotar la paciència de la Lola, que va agafar les seves coses per marxar definitivament i deixar-lo plantat al restaurant: «Si t’han dit que no, és no. Me’n vaig, per aquí no passo. M’ha semblat tot el sopar fora de lloc i me’n vaig corrent».

Notícies relacionades

«Se n’ha anat molesta», va assegurar el Nanu en un total a càmera. «Això no. Me n’hauria anat abans, però per educació no ho he fet», va dir la Lola a la cambrera mentre anava camí de la sortida, que li va agrair la seva visita: «S’intenta fer el millor que es pot, però de vegades hi ha coses que s’escapen de les nostres mans. Torna que t’espero aquí».

«Era un truc de res. De vegades hi ha coses que surten bé, i de vegades hi ha coses que surten malament», va assegurar l’home abans de marxar del restaurant de ‘First Dates’, lloc del qual se’n va anar preguntant a la resta de taules si volien veure el número de màgia: «No hi haurà cap altra ocasió, es queden sense. No hi haurà pròxima vegada perquè no penso venir més».