Desplegament informatiu

TVE i Antena 3 també envien els seus presentadors fins a La Palma pel volcà

Silvia Intxaurrondo, Carlos Franganillo, Roberto Brasero i Himar González han viatjat fins a l’illa

TVE i Antena 3 també envien els seus presentadors fins a La Palma pel volcà
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

L’erupció del volcà de La Palma ha mobilitzat els equips d’informatius de les grans cadenes de televisió. Pedro Piqueras ha viatjat fins a l’illa per informar en primera persona sobre les novetats, però no és l’únic presentador que ha hagut d’agafar un avió. TVE i Atresmedia també han enviat alguns dels seus principals rostres fins a la zona en la qual estan posades totes les mirades.

En el cas de la televisió pública, la primera edició del ‘Telediario’ d’Ana Blanco ha connectat en directe amb Carlos Fanganillo des de La Palma. El periodista, que presenta l’informatiu de les 21.00 hores, ha reprès la seva faceta de reporter per oferir l’última hora sobre l’avenç de la colada volcànica. 

Notícies relacionades

Aquesta tarda, l’equip de ‘La hora de La 1’ també ha posat rumb a l’illa amb Silvia Intxaurrondo al capdavant. La periodista, que dimecres passat ja va sortir de plató per presentar el programa des d’Estepona amb motiu de l’incendi de Sierra Bermeja, acompanyarà els veïns i informarà de totes les novetats durant el matí de dimarts.

Per la seva part, ‘Espejo público’ ha connectat des de primera hora del matí amb Roberto Brasero i Himar González, responsables de la informació meteorològica de la cadena. Els dos professionals han informat sobre el terreny i també han connectat amb l’informatiu de Sandra Golpe.