Sense paraules

La curiosa resposta d’Aitana a ‘La Resistencia’: «No sol agradar la meva veu. Em posa nerviosa fins i tot a mi»

La cantant va acudir al programa de Movistar+ per promocionar el seu nou tema

La curiosa resposta d’Aitana a ‘La Resistencia’: «No sol agradar la meva veu. Em posa nerviosa fins i tot a mi»

MOVISTAR +

1
Es llegeix en minuts
Franc Recio

Aitana Ocaña continua produint música i promocionant-la a la televisió en diferents programes. La cantant va voler visitar David Broncano per promocionar el seu últim tema i confessar-li alguna cosa sobre la seva veu que va sorprendre molts dels espectadors i dels seus seguidors.

El presentador de ‘La Resistencia’ va fer referència a la dolça veu de la catalana. L’objectiu del compliment era animar la convidada a realitzar un repte: «Tens una veu que a tothom li agrada i volem veure com queden frases negatives dites per tu», li va proposar.

Notícies relacionades

Després del compliment Aitana va llançar una curiosa resposta: «Doncs normalment la meva veu no li agrada a la gent», va deixar anar davant la sorpresa del còmic. «O sigui, la meva veu cantada sí, perquè em dedico a això i suposo que, si m’està anant bé és perquè a algú li agrado», va afegir al veure la cara d’impacte dels presents.

L’exconcursant d’‘Operación Triunfo 2017’ va voler justificar la seva afirmació per tancar el tema: «La meva veu al parlar no li sol agradar a la gent. I ho entenc, ¿eh? Perquè jo m’escolto en àudios i quan faig entrevistes i em posa nerviosa fins i tot a mi», va afegir entre rialles.