¿Possible vendetta?

Rocío Flores es torna a María Teresa Campos defensant Bigote: «Em costa creure que deixi la parella per un WhatsApp»

La col·laboradora d’‘El programa d’AR’ ha recolzat la versió de l’humorista sobre la ruptura amb la presentadora

Rocío Flores es torna a María Teresa Campos defensant Bigote: «Em costa creure que deixi la parella per un WhatsApp»
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

La ruptura de María Teresa Campos amb Bigote Arrocet torna a estar d’actualitat a causa de la presència de l’humorista a ‘Secret Story’, on no ha parat de donar la seva versió sobre la ruptura amb la presentadora. El còmic ha negat que la deixés de la nit al dia a travès de Whatsapp, mentre que les filles de la veterana comunicadora asseguren que tenen el missatge com a prova.

L’assumpte ha sigut objecte de debat a ‘El programa de Ana Rosa’, on han parlat del tens cara a cara entre Terelu amb Bigote. Els col·laboradors s’han posicionat majoritàriament a favor de les Campos, no obstant Rocío Flores ha deixat clar que es creu el còmic.

Notícies relacionades

La filla de Rocío Carrasco assegura que li costa molt creure que «una persona, amb una certa edat, i una relació de cinc anys, hagi deixat la seva parella per un whatsapp». De fet, Flores creu que hi va poder haver «una conversa prèvia i no ho sabem. Potser hi ha més whatsapps». 

Les seves paraules han portat la col·laboradora a convertir-se en ‘trending topic’ a Twitter, ja que Flores no manté una bona relació del clan Campos. Es pot recordar que la família sencera ha sigut fidel defensora de Rocío Carrasco i que la mateixa María Teresa va parlar del conflicte de la jove amb la seva mare en una entrevista al ‘Deluxe’.