Vídeo

‘La resistencia’: Broncano perd un repte contra Tini Stoessel i es tatua en directe

L’artista argentina també es va acabar fent un tatuatge al programa de Movistar+

‘La resistencia’: Broncano perd un repte contra Tini Stoessel i es tatua en directe

MOVISTAR+

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Tini Stoessel va anar aquest dimarts al renovat plató de ‘La resistencia’, que aquesta setmana ha començat la seva cinquena temporada a Movistar+. La cantant argentina va protagonitzar una d’aquelles entregues que seran difícils d’oblidar, sobretot per a David Broncano. El presentador va perdre una aposta contra la seva convidada i es va fer un tatuatge en directe per a sorpresa dels espectadors. 

Durant l’entrevista, Tini i Broncano es van batre en un duel de ‘hula hoop’. El que menys temps aguantés fent voltes al cèrcol hauria de fer-se un tatuatge en aquell mateix instant, tal com va proposar l’artista. Després d’intentar-ho diverses vegades sense èxit, l’humorista va perdre el repte i va complir la seva promesa

Després d’admetre la derrota, Broncano es va posar en mans de Lidia, la tatuadora que havia acompanyat Tini al programa. Tot i que al principi va demanar que li tatués «un punt», finalment va accedir a fer-se una petita cara somrient al braç.

Notícies relacionades

«Ho faré perquè la meva cosina petita, la Carlota, es va pintar una vegada amb retolador una careta somrient a l’escola. Em va fer gràcia i sempre m’ho he volgut fer. Ho faré com a homenatge a ella», va explicar. 

Broncano no s’esperava que li fes tan poc mal i va fer broma: «¿És això? Em tatuaré el cos sencer». A Tini li va agradar tant que també es va animar a tatuar-se durant l’emissió del programa. Tot i que el còmic li va proposar que es fes el logo de ‘La resistencia’, finalment es va decantar per lluir la mateixa careta somrient que ell.