A la ràdio

María Teresa Campos desmenteix Bigote i envia un missatge: «Que em deixi tranquil·la»

La comunicadora assegura que no està seguint la participació de l’humorista a ‘Secret story’

María Teresa Campos desmenteix Bigote i envia un missatge: «Que em deixi tranquil·la»
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Bigote Arrocet ha aprofitat la seva participació a ‘Secret story’ per donar la seva versió de la seva ruptura amb María Teresa Campos i desmentir la presentadora. Però ella tampoc s’ha quedat de braços plegats i no ha dubtat a respondre a les seves declaracions. Aquest matí, la comunicadora ha intervingut per telèfon en el programa de Federico Jiménez Losantos per enviar un contundent missatge.

«No em competeixen les coses que faci aquesta persona. Que li vagi bé, que li vagi malament, que li vagi com li vagi i que guanyi el que sigui», ha dit Campos, que vol desvincular-se per complet de l’humorista: «Jo no tinc res a veure amb ell. A mi que em deixi tranquil·la i que visqui la seva vida»

Notícies relacionades

A més, ha confessat que no ha vist les primeres entregues de ‘Secret story’ i que tampoc té intenció de fer-ho: «Que guanyi el ‘reality’ o el que coi sigui. Ni el veig ni el veuré». D’altra banda, ha mantingut que Bigote va trencar amb ella a través d’un missatge de whatsap: «El tinc al telèfon». 

«Tot el que digui ell és veritat, perquè ell no menteix mai», ha ironitzat qui va ser presentadora de ‘Qué tiempo tan feliz’. A l’acabar la trucada a l’espai radiofònic, s’ha emocionat per les paraules de recolzament dels seus companys de professió: «Moltes gràcies, em fareu plorar». «Jo no em comparo amb ell. Jo ploro per les coses de la meva vida», ha acabat.