Aposta per un company

‘Secret Story’: Isabel Rábago comparteix la seva teoria sobre el secret «soc germà del meu pare»

La periodista creu conèixer a qui pertany un dels secrets del ‘reality show’

‘Secret Story’: Isabel Rábago comparteix la seva teoria sobre el secret «soc germà del meu pare»

TELECINCO

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Els habitants de la casa de ‘Secret Story’ no perden el temps i ja han començat a elaborar les seves pròpies teories sobre els sis secrets que els ha facilitat l’organització fins ara. Ahir a la nit, durant l’estrena de la gala capitanejada per Jordi González, Isabel Rábago es va convertir en la primera concursant a accionar el botó blau. 

En ple directe, Rábago es va aixecar del sofà i va acudir al ‘cub’ per inaugurar el joc plantejat pel ‘reality show’. Allà va explicar que Julen podria ser l’amo del secret que diu el següent: «Soc germà/ana del meu pare». Segons el plantejament de la col·laboradora, aquestes paraules podrien ser una metàfora de la relació que el jove manté amb el seu progenitor

Notícies relacionades

«Tinc la meva teoria. He tingut una conversa amb ell fa unes hores i m’ha explicat que els seus pares el van tenir quan eren molt joves. També m’ha parlat de la seva admiració cap als seus avis», va comentar Rábago abans de donar més detalls: «L’únic que m’entra al cap és que el pare va tenir un fill sent massa jove i que l’avi el va adoptar, per dir-ho d’alguna manera. Llavors s’haurien criat com a germans per l’edat». 

Després d’haver registrat la seva petició, Rábago mantindrà aquesta setmana una conversa amb Julen per poder confirmar la seva sospita. En el cas que tingui raó, la col·laboradora de ‘Ya es mediodía’ es quedaria amb l’esfera del seu company i, per tant, passaria a tenir més possibilitats d’alçar-se amb el premi de 50.000 euros. «Em ve de gust jugar i descartar companys», va confessar la concursant.