Carrera musical brillant

Mor als 69 anys María Mendiola, component del duo Baccara i representant d’Eurovisió

La component del duo musical va arribar a l’èxit d’àmbit internacional

Mor als 69 anys María Mendiola, component del duo Baccara i representant d’Eurovisió
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

María Mendiola, coneguda integrant del duo musical Baccara, ha mort als 69 anys a Madrid. La mort ha tingut lloc aquest dissabte 11 de setembre i la notícia ha sigut comunicada als seus seguidors per la família en un missatge oficial.

Notícies relacionades

La cantant d’èxit internacional i la seva companya Mayte Mateos van estar molt lligades al món de l’espectacle des de molt joves i, després de ser descobertes per tres gerents de RCA que van decidir gravar-los diversos temes, el 1977 es va formar el duo. Van arribar a la fama gràcies al tema ‘Yes Sir, I can boggie’, amb què van triomfar en nombrosos mercats europeus en què van aconseguir arribar a la primera posició de les llistes de vendes, una cosa que també van aconseguir a Espanya.

Amb Baccara, María va ser representant a Eurovisió el 1978. La parella musical va concursar amb Luxemburg i va arribar a una gran setena posició. Després de publicar diferents temes, el 1981 el duo es va acabar dissolent com a conseqüència de diversos problemes legals, però les dues parts van continuar cantant les seves cançons més mítiques.