En l’última entrega

‘Pasapalabra’ gairebé entrega el seu segon pot: Marco Antonio es queda a una paraula de completar el Rosco

El programa continua emetent el duel entre el concursant i Sofia

‘Pasapalabra’ gairebé entrega el seu segon pot: Marco Antonio es queda a una paraula de completar el Rosco
1
Es llegeix en minuts
Franc Recio

‘Pasapalabra’ va estar a punt de celebrar el seu segon Rosco des de la seva tornada a Antena 3. El programa presentat per Roberto Leal va viure en la seva última entrega una de les tardes més tenses amb Marco Antonio, que gairebé aconsegueix completar la mítica prova del format.

Malgrat no començar amb bon peu i haver d’enfrontar-se a la cadira blava per haver perdut l’anterior programa, el participant va fer un concurs rodó a l’aconseguir acumular una gran quantitat de segons durant els diferents reptes.

Notícies relacionades

Quan va arribar el gran moment del format, el Rosco, Marco Antonio va encertar 24 paraules i es va quedar tan sols a una de completar-lo amb 33 segons restants. L’andalús havia de respondre la paraula que comença amb la lletra H. «Nom amb què també es coneix Arminio, cap del poble germànic dels queruscos del segle I després de Crist», li va preguntar Leal.

Després d’optar per passar de torn en diverses ocasions va acabar contestant ‘Heliogábalo’. La resposta correcta era ‘Hermann’, així que es va quedar a tan sols a una paraula dels 376.000 euros i agafar el testimoni de Pablo Díaz com a guanyador del pot, una cosa que, de continuar amb l’actual ratxa, podria passar ben aviat. Malgrat això, va poder ser el guanyador de la tarda i serà Sofia la que s’enfronti a la cadira blava en la pròxima entrega