Al FesTVal de Vitòria

La Sexta presenta el nou ‘Más vale tarde’ amb Iñaki López i Cristina Pardo: «És el repte més gran de la cadena aquesta temporada»

L’espai es renova després de la sortida de Mamen Mendizábal a partir del pròxim dilluns 6 de setembre

La Sexta presenta el nou ‘Más vale tarde’ amb Iñaki López i Cristina Pardo: «És el repte més gran de la cadena aquesta temporada»
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

La Sexta ha obert avui el FesTVal de Vitòria presentant el nou ‘Más vale tarde’. El magazín informatiu inicia etapa completament renovat després de la sortida de Mamen Mendizábal i l’arribada d’Iñaki López i Cristina Pardo com els nous presentadors. «És el repte més gran a què s’enfronta La Sexta aquesta temporada», ha reconegut César González Antón, director d’Informatius de la cadena.

El que fos presentador de ‘LaSexta Noche’ i la conductora de ‘Liarla Pardo’ «van ser la primera opció des del principi» per a aquest buscat renéixer: «Hem volgut fer un gir al programa, ser nous i crear un entorn atractiu de tensió i emoció», ha explicat González als mitjans.

Per la seva banda, els periodistes s’han mostrat il·lusionats amb aquest nou començament que arriba el pròxim dilluns 6 de setembre. «Un dels al·licients de fer el programa és estar amb Iñaki. Tindrà la nostra empremta, i la nostra empremta és que tenim la capacitat de saber quan ser seriosos i quan divertir-nos. I crec que això és important per a la gent» ha comentat Pardo

Notícies relacionades

Els dos periodistes, lligats des de fa anys a la cadena, han coincidit en la importància de sortir de la zona de confort: «Els comunicadors hem de saber apostar per aquests nous formats», ha expressat López, que destaca la complicitat amb la presentadora: «Si podem traslladar la màgia de les Campanades a 2,5 hores diàries, perfecte».

González ha volgut destacar de ‘Más vale tarde’ que és un programa «molt empàtic» i «els dos són presentadors amb una capacitat d’empatia amb l’espectador brutal».

Temes:

Atresmedia