Rivals però companys

El carinyós gest de Carles Francino a Julia Otero després de la seva tornada: «Compartim la passió per la ràdio i la vida»

El locutor li va voler desitjar el millor a la periodista en la seva tornada a Onda Cero després de sis mesos de tractament contra el càncer

El carinyós gest de Carles Francino a Julia Otero després de la seva tornada: «Compartim la passió per la ràdio i la vida»

CADENA SER / ONDA CERO

2
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

La tornada provisional de Julia Otero en aquest inici de temporada radiofònica ha generat un moment bastant emotiu. Aquest dilluns Carles Francino s’ha reincorporat a ‘La ventana’ de cadena SER i ha tingut unes paraules molt carinyoses amb la periodista: «Compartim la passió per la ràdio, però també pel periodisme, per la vida».

«Som rivals però no som enemics. Competim però ens respectem i ens apreciem, per això li desitgem, avui més que mai, el millor a Julia Otero», va afirmar Francino abans de donar pas a un tall d’àudio de la tornada d’Otero a Onda Cero.

Julia Otero torna de forma provisional a Onda Cero: «Si caus set vegades, aixeca’t vuit»

Julia Otero torna de forma provisional a Onda Cero: «Si caus set vegades, aixeca’t vuit»Julia Otero no ha volgut perdre’s aquest dilluns, 30 d’agost, l’arrencada de la nova temporada del seu programa. Després de sis mesos de tractament contra el càncer, la directora de ‘Julia en la Onda’ ha tornat a posar-se davant dels micròfons. «Ja són 15 vegades que els saludo després de les vacances d’estiu, sempre amb la mateixa esperança: la de no perdre la seva companyia o intentar guanyar-la si no la teníem», ha començat dient. 

La comunicadora ha volgut matisar que la seva tornada a les ones és temporal: «Si les forces ho permeten, jo els acompanyaré aquesta setmana. Però que quedi clar que és una tornada provisional perquè tinc una última tasca pendent». 

Notícies relacionades

«Després de la física i la química, arriba el moment del bisturí», ha anunciat abans de transmetre un afalac al seu equip: «Ben aviat tornaré a absentar-me i convertir-me en l’oient més fidel de JELO, en la fan incondicional de Carmen Juan i de tot un equip entregat ple de gent bona, perquè les males persones no poden ser bons periodistes». 

«Si caus set vegades, aixeca’t vuit. És un missatge que vull compartir amb els qui estan travessant una tempesta, sigui la que sigui. Aquí hi ha la ràdio per parlar-los, acompanyar-los, per fer-los riure, plorar, pensar, emocionar, divertir... Seguim com sempre, som ambicioses i guerreres», ha dit durant l’inici de l’emissió.

Temes:

Julia Otero