Llista completa

‘Cenicienta’ i la nova temporada de ‘Madres’, principals estrenes de Prime Video al setembre

Els nous capítols de la sèrie protagonitzada per Belén Rueda veuran la llum el 23 de setembre

‘Cenicienta’ i la nova temporada de ‘Madres’, principals estrenes de Prime Video al setembre

MEDIASET / PRIME VIDEO

2
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

El setembre arriba a Amazon Prime Video amb una allau d’estrenes i tornada. Un dels més destacats de la plataforma d’entreteniment és la tercera temporada de ‘Madres: amor i vida’, la sèrie de Mediaset protagonitzada per Belén Rueda, que veurà la llum a nivell mundial el dijous 23 de setembre. Carlos Bardem, Michelle Calvó i Adrià Collado s’afegeixen a la ficció juntament amb Hiba Abouk, que torna a la televisió cinc anys després de protagonitzar ‘El Príncipe’Belén Rueda, Aida Folch i Carmen Ruiz continuaran sent al capdavant de l’elenc, en què destaquen altres noms com Antonio Molero, María de Nati, Jon Plazaola i Ana Labordeta

Mares, joves pacients, familiars i sanitaris personals confluiran a l’hospital Los Arcos per donar vida a les trames que articularan la tercera temporada de la sèrie, que segons avança Mediaset, estaran marcades per les emocions, els conflictes i l’aprenentatge vital tant de les protagonistes i els veterans de la sèrie, com dels personatges que donaran vida a les noves històries.  

‘Cenicienta’ – Estrena – 3 de setembre

‘Cenicienta’ – Estrena – 3 de setembreUn altra de les estrenes destacades a Amazon Prime Video aquest mes de setembre és ‘Cenicienta’. La nova i audaç versió musical del conte tradicional seguirà els passos de la Ventafocs (Cabello), una jove ambiciosa els somnis de la qual són més grans del que el món li permet, però que serà capaç de perseverar i aconseguir els seus objectius amb l’ajuda del seu Fab G (Billy Porter).

 

Escrita i dirigida per Kay Cannon amb versions de cançons escrites per alguns dels artistes musicals més populars de tots els temps, ‘Cenicienta’ compta amb un gran repartiment que inclou Idina Menzel, Minnie Driver, Nicholas Galitzine, juntament amb Billy Porter i Pierce Brosnan.

 

‘Todos hablan de Jamie’ – 17 de setembre

‘Todos hablan de Jamie’ – 17 de setembreInspirada en una història real, ‘Todos hablan de Jamie’ de New Regency i Film4 és l’adaptació cinematogràfica de l’exitós musical que porta el mateix nom. Jamie New té 16 anys i no encaixa del tot, en lloc de seguir una carrera «de debò», somia convertir-se en ‘drag queen’. No gaire convençut sobre el seu futur, el Jamie sap una cosa amb certesa: serà una sensació. Amb el recolzament de la seva mare i els seus amics, el Jamie supera els prejudicis, i el bullying i surt de la foscor per convertir-se en el centre d’atenció.

‘Todos hablan de Jamie’ està protagonitzada per Max Harwood, Sarah Lancashire, Lauren Patel, Shobna Gulati, Ralph Ineson, Adeel Akhtar, Samuel Bottomley, amb Sharon Horgan i Richard E. Grant. 

 

Altres estrenes

Altres estrenes 

  • 1 de setembre: ‘Brutus vs Cèsar’

  • 5 de setembre: ‘Fear the Walking Dead’ (Temporada 6)

  • 9 de setembre: ‘La tragèdia de Peterloo’

  • 10 de setembre: ‘The Voyeurs’, ‘Voltaire high’, ‘Poliamor para principiantes’, ‘Ici C’Est Paris, 50 Years of Passion (T1) ‘Psg, o Ville Limière, 50 Ans De Légende (T2)’

  • 13 de setembre: ‘Guardianes de la noche - Kimetsu no Yaiba - La película: Tren Infinito’, ‘El hijo’

  • 15 de setembre: ‘Dreamland’, ‘Crisis’

  • 16 de setembre: ‘El juego de las llaves’ (Temporada 2)

  • 17 de setembre: ‘The Mad Women’s Bali’ (Le Bali Des Folles)’

  • 22 de setembre: ‘Tadeo Jones 2: El secreto del Rey Midas’

  • 24 de setembre: ‘Birds of paradise’, ‘Goliath’ (Temporada 4), Most Dangerous Game Savage X Fenty Show’ (Temporada 3)

 

Notícies relacionades