Arrencada de temporada

Julia Otero torna de forma provisional a Onda Cero: «Arriba el moment del bisturí»

La periodista ha tornat aquest dilluns al seu programa per presentar la nova temporada

Julia Otero torna de forma provisional a Onda Cero: «Arriba el moment del bisturí»
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Julia Otero no ha volgut perdre’s aquest dilluns, 30 d’agost, l’arrencada de la nova temporada del seu programa. Després de sis mesos de tractament contra el càncer, la directora de ‘Julia en la Onda’ ha tornat a posar-se davant dels micròfons. «Són ja 15 vegades que els saludo després de les vacances d’estiu, sempre amb la mateixa esperança: la de no perdre la seva companyia o intentar guanyar-la si no la teníem», ha començat dient. 

La comunicadora ha volgut matisar que la seva tornada a les ones és temporal: «Si les forces ho permeten, jo els acompanyaré aquesta setmana. Però que quedi clar que és una tornada provisional perquè tinc una última tasca pendent». 

«Després de la física i la química, arriba el moment del bisturí», ha anunciat abans de llançar un afalac al seu equip: «Ben aviat tornaré a absentar-me i convertir-me en l’oient més fidel de JELO, en la fan incondicional de Carmen Juan i de tot un equip entregat ple de gent bona, perquè les males persones no poden ser bons periodistes». 

D’altra banda, ha confessat que afronta l’arrencada de la seva 15a temporada a Onda Cero amb moltes ganes: «Després de tants anys, no saben la il·lusió que em fa aquesta arrencada d’avui. La vida et reserva sorpreses que ho canvien tot».

Notícies relacionades

«Si caus set vegades, aixeca’t vuit. És un missatge que vull compartir amb els qui estan travessant una tempesta, sigui la que sigui. Aquí hi ha la ràdio per parlar-los, acompanyar-los, per fer-los riure, plorar, pensar, emocionar, divertir... Seguim com sempre, som ambicioses i guerreres», ha remarcat durant l’inici de l’emissió.

Julia Otero, que després de la seva retirada temporal de la ràdio ha tornat en ocasions puntuals per acompanyar els seus oients, se sotmetrà a una intervenció quirúrgica després del tractament que ha estat rebent durant els últims mesos. 

Temes:

Julia Otero