Relat impactant

El Germán narra a ‘First Dates’ la seva dramàtica experiència a Botswana: «Vaig assumir que moriria»

El comensal del ‘dating’ de Cuatro va explicar la dura aventura que va viure amb un amic durant un viatge

El Germán narra a ‘First Dates’ la seva dramàtica experiència a Botswana: «Vaig assumir que moriria»
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

El restaurant de ‘First Dates’ obre diàriament les seves portes a comensals amb històries personals molt impactants. Aquest és el cas del Germán, un malagueny de 32 anys, que va explicar a Carlos Sobera la impactant experiència que va viure a Botswana amb un amic i per la qual tots dos podrien haver perdut la vida: «Vam llogar un tot terreny i ens vam ficar en un aiguamoll. Va començar a entrar aigua i el vam intentar treure, però vam haver de passar la nit al sostre del cotxe. Vam muntar una tenda de campanya».

En aquests primers minuts a la barra, l’aventurer va revelar que es va preparar per al pitjor dels finals en aquells fatigosos moments que van viure al país africà: «Vaig assumir que l’endemà moriria i vaig resar a tots els déus en què no crec. Més que per salvar-nos, per tancar els assumptes que tenia pendents». 

«Per sort, esforç o el que sigui vam aconseguir sobreviure, vaig poder tornar a Màlaga i dir totes les coses que tenia pendents per dir», va explicar el Germán, que actualment s’està prenent un any sabàtic: «Tenia un negoci i vaig decidir fer un tomb a la meva vida. He treballat durant 12 anys molt intensos».

Després d’explicar aquesta mala experiència, el Germán va saber que compartiria sopar amb l’Alison, una xef establerta a Marbella (Màlaga) de 33 anys, que també va mostrar la seva passió pels viatges i de conèixer noves cultures: «Necessito no tenir lligams de cap tipus, em considero una ànima lliure».

Notícies relacionades

«M’ha agradat físicament. M’ha semblat una noia en forma, alta, guapa... Té una mirada i uns ulls blaus molt bonics. La veritat és que m’ha agradat bastant. M’ha impressionat», va afirmar el noi malagueny sobre l’Alison després de tenir el primera contacte.

Una vegada asseguts a la taula, el ‘feeling’ que hi va haver entre el Germán i l’Alison va ser més que evident, una cosa que va ser determinant perquè tots dos decidissin donar-se una segona cita al restaurant de ‘First dates’. «No puc dir que és l’amor de la meva vida, però vull conèixer-te més perquè m’has agradat, tenim coses en comú i ens hem avingut», va explicar la xef abans de marxar del restaurant de ‘First Dates’.

Temes:

First dates