‘Imagine’

Així és el logo d’Eurovisio Júnior 2021 inspirat en la Torre Eiffel i el Nadal

París acollirà l’edició infantil del certamen musical aquest any

Així és el logo d’Eurovisio Júnior 2021 inspirat en la Torre Eiffel i el Nadal
1
Es llegeix en minuts
Franc Recio

Després de la victòria de França el 2020, Eurovisió Júnior continua preparant l’edició d’aquest any. París serà la seu del certamen musical infantil i a poc a poc es van coneixent noves dades sobre la seva celebració. Fa unes setmanes l’organització va anunciar que ‘Imagine’ era el lema i avui s’ha fet públic el logo oficial inspirat en la Torre Eiffel.

Notícies relacionades

La icona mostra el popular monument format per estrelles sobre un cel blau atapeït de núvols i astres. Segons informen els responsables del programa, la intenció de l’esbós és evocar «màgia, meravella, alegria i generositat» als espectadors. A més, trasllada l’audiència al Nadal, molt pròxim a la data en la qual se celebrarà el festival aquest any, el 19 de desembre.

El logo va d’acord amb el lema d’aquest any, ‘Imagine’, tret del títol de la cançó amb la qual la petita Valentina va atorgar la victòria al país veí a Polònia, el mes de novembre passat. Gràcies al seu triomf, França acollirà la resta de països participants, entre els quals es troba Espanya, després de confirmar la seva participació per tercer any consecutiu des de la seva tornada el 2019.