Envia un missatge als seus seguidors

Isabel Torres (‘Veneno’) torna a Instagram més animada mentre continua sotmetent-se a la quimioteràpia

L’actriu de ‘Veneno’ va enviar un missatge als seus seguidors mostrant-se més contenta

Isabel Torres (‘Veneno’) torna a Instagram més animada mentre continua sotmetent-se a la quimioteràpia
1
Es llegeix en minuts
Franc Recio

Isabel Torres ha tornat a les xarxes socials per compartir com es troba mentre continua rebent el seu tractament contra el càncer. La coneguda actriu de ‘Veneno’ va publicar un vídeo dedicat als seus fans abans de rebre una nova sessió de quimioteràpia des de l’hospital.

Notícies relacionades

L’encarregada de donar vida a Cristina Ortiz s’ha mostrat més optimista en un directe després d’apartar-se fa unes setmanes de les xarxes socials per recuperar-se dels efectes del tractament: «Els estimo molt i els envio un petó enorme. Soc aquí una altra vegada. Vaig ser divina fins avui. Ara ve tractament i em dura una setmana. Estaré fins d’aquí una setmana poc visible», ha explicat.

La canària va agrair la gran quantitat de comentaris enviant-li ànim que ha rebut aquestes setmanes i les visites d’alguns dels seus amics a l’hospital on es troba: «Estic contenta i feliç. Li envio un petó enorme a Sylvia Pantoja perquè va venir uns dies, també a Giorgio que l’estimo un munt i a tota la gent que és al meu costat». «Moltes gràcies per tant d’ànim. Els estimo molt. Gràcies per ser-hi», va comentar més animada.