Explica els motius

Josep Pedrerol confirma que no dimitirà: «Han sigut unes setmanes complicades»

El periodista esportiu continuarà al capdavant de ‘El chiringuito’ i ‘Jugones’ a Atresmedia

Josep Pedrerol confirma que no dimitirà: «Han sigut unes setmanes complicades»
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Josep Pedrerol va tancar aquest dijous d’una vegada per sempre el misteri al voltant de la seva possible sortida d’Atresmedia. «Si se’n van Ramos i Messi, dimiteixo», va afirmar el periodista el novembre del 2020. Una promesa que se li va tornar en contra fa dues setmanes, després que el FC Barcelona anunciés l’adeu de Leo Messi

Des d’aleshores, ‘El chiringuito’ ha estat jugant a despistar amb la possible dimissió de Pedrerol, que aquesta setmana obria una enquesta per conèixer l’opinió dels espectadors. Mentre que un 53% volia que complís la seva paraula, el 47% es mostrava a favor que es quedés en el programa. 

Aquest dijous, el comunicador va confirmar finalment que continuarà al capdavant de ‘Jugones’ i de ‘El chiringuito’. «Vaig dir que si se n’anaven Ramos i Messi dimitia. Vaig utilitzar una hipèrbole. És una figura lingüística que es fa servir per exagerar alguna cosa i donar més força al missatge. Va ser la sensació que, si se n’anaven els millors, no em vindria de gust ser aquí», va començar explicant. 

Pedrerol no va amagar la seva sorpresa per la repercussió que han tingut les seves paraules: «Veient la que s’ha muntat, soc el primer sorprès». «Hi ha la sensació que havia promès que me n’anava i han sigut unes setmanes complicades», va reconèixer. Així mateix, va confessar que durant tot aquest temps ha pensat «com seria la meva vida» si digués adeu als programes de La Sexta i Mega: «He parlat amb molta gent i també amb aquesta casa»

Notícies relacionades

«Em preocupava fallar-vos a vosaltres, que els que m’aprecieu o seguiu creiessiu que no complia la meva paraula, que us estava enganyant. Això m’ha fet fer moltes voltes a tot», va afegir Pedrerol, que també ha estat inquiet pel resultat de l’enquesta: «Em va cridar l’atenció, però durant aquests dies he après moltes coses»

No obstant, també ha rebut el suport de moltes persones a les xarxes socials: «El carinyo que m’heu mostrat és molt bonic. Aquests missatges fan que me n’adoni que el que fem mereix la pena». Aquest va ser, segons les seves paraules, un motiu determinant per a la seva decisió final: «El recolzament i el carinyo que he rebut ha fet que prengui aquesta decisió. Els que em teniu mania, també. Em quedo»