NARCISISTA

El Jaday, comensal de ‘First dates’: «M’agrado, em faria l’amor a mi mateix»

El programa de Cuatro va encertar amb la cita del jove

El Jaday, comensal de ‘First dates’: «M’agrado, em faria l’amor a mi mateix»
1
Es llegeix en minuts
Carlos Lourenço

El Jaday i el Francisco van tenir l’oportunitat de conèixer-se a ‘First dates’ i no la van desaprofitar. Va ser una cita en què, al principi, no hi va haver connexió i el bàrman deia que no li agradava, però van acabar besant-se de forma apassionada i amb una segona cita fora del programa.

El noi de Lleida, en la seva presentació, va afirmar: «M’agrado moltíssim tal com soc, i ho dic ben alt. ¿Em follaria a mi mateix? També». De seguida, Carlos Sobera li va preguntar com li ha anat fins ara en l’amor i el Jaday va contestar: «Fatal, perquè mai he tingut una relació, m’és igual si és noia o noi. Òbviament, tinc una cuirassa i, qui no la sàpiga traspassar, seré amb aquesta persona un antipàtic prepotent. La meva manera de ser és així i, si no li agrada, porta».

El Jaday, quan el Francisco va entrar per la porta del restaurant, va dir: «¡Hi ha Déu, Verge santa! No m’agrada gens, no m’atrau perquè m’agraden més homes, però li donaré una oportunitat; això sí, al veure’l he pensat que era un xaval guapo, la seva cara, els seus ulls... i, de cos, un deu».

Notícies relacionades

A mesura que transcorria el sopar, el murcià va anar conquerint la seva cita a poc a poc: «M’ha semblat un noi prou simpàtic, físicament no m’atrau, però la seva cara i els seus ulls... Hi ha alguna cosa en ell que em desperta curiositat».

A l’habitació del fotomaton, minuts abans d’acabar la trobada, el Francisco li va dir: «¿Em fas un ‘pico’?», i el Jaday va sorprendre’l besant-lo de forma apassionada. Finalment, van decidir anar-se’n de la mà i continuar coneixent-se fora de càmeres.

Temes:

First dates