Xarxes socials

Josep Pedrerol aplaudeix Ibai Llanos per la seva entrevista a Leo Messi: «Toca adaptar-se als nous temps»

El presentador i director d’‘El chiringuito de Jugones’ va recolzar públicament l’‘streamer’ després d’aconseguir la primera entrevista del nou jugador del PSG

Josep Pedrerol aplaudeix Ibai Llanos per la seva entrevista a Leo Messi: «Toca adaptar-se als nous temps»

ATRESMEDIA TELEVISIÓN / TWITCH

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Ibai Llanos també ha rebut el recolzament de cares molt conegudes de la televisió després d’entrevistar Leo Messi. Després de reprendre les seves vacances, Josep Pedrerol ha publicat un tuit en el seu compte oficial de Twitter per aplaudir l’‘streamer’ per aconseguir la primera entrevista del nou jugador del París Saint-Germain.

«Bravo per Ibai Llanos. Toca adaptar-se als nous temps», afirma el presentador i director d’‘El Chiringuito de Jugones’ en aquest tuit en el qual cita una altra publicació realitzada pel director i guionista Luis Endera.

El recolzament de Pedrerol a Llanos es produeix després que Juanma Castaño ha publicat un polèmic tuit en el qual reflectia la seva opinió sobre aquest assumpte: «Jo no entenc res. Punt. Cadascú que interpreti el que vulgui».

Després de l’emissió de la conversa a Twitch, Ibai Llanos va contestar al tuit de Castaño en el seu compte de Twitter sense al·ludir-li personalment: «Per cert, ni soc periodista, ni vull competir amb la premsa, respecto molt la professió i hi tinc molts amics. Però no puc rebutjar aquestes coses si em conviden, ja ho sento».

Notícies relacionades

El tuit d’Ibai Llanos no va tancar el tema, ja que, posteriorment, Juanma Castaño va voler aclarir el sentit de la primera publicació que va fer a les seves xarxes socials respecte a això després de l’allau de crítiques que va rebre: «Dir que no ho entenc no és jutjar res. És més aviat mostrar la meva ignorància sobre tot el relacionat amb les noves plataformes. Se m’escapa. Tampoc entenc l’art modern i el seu valor és enorme. I moltes més coses. Ibai fa el que ha de fer».

Referent a l’entrevista, Leo Messi i l’‘influencer’ van estar 10 minuts xerrant dins del parisenc estadi del Parc dels Prínceps, una cosa que dista bastant de l’esdevingut en la presentació oficial, en la qual els mitjans de comunicació acreditats només han tingut l’oportunitat de fer tres úniques preguntes al futbolista.