A ‘Connexión Honduras’

Jordi González se sincera amb Marta López: «La vam conèixer com una noia fatxa i retrògrada»

L’exconcursant de ‘Supervivientes’ no s’ho va prendre malament i va decidir piropejar el presentador

Jordi González se sincera amb Marta López: «La vam conèixer com una noia fatxa i retrògrada»

Telecinco

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Ahir Jordi González va presentar l’últim ‘Connexión Honduras’ d’aquesta temporada de ‘Supervivientes’, quan falta només el debat final amb tots els concursants, que encara no té dia d’emissió. Al plató també hi havia exconcursants d’aquesta edició, com és el cas de Lara Sajen, Marta López o Sylvia Pantoja.

González no va poder evitar passar per alt el ‘look’ de la cosina de la cantant, ja que havia arribat vestida amb uns pantalons i al tornar ja no els duia. «¿On has perdut els pantalons?», va voler saber. «No he fet res estrany eh? Més voldria jo. Ha sigut culpa de la Marta López que m’ha dit que me’ls tragués», revelava la cantant, que comentava que venia tapada perquè al presentador li agrada tenir l’aire condicionat fort.

Notícies relacionades

Va ser llavors quan Marta López va intervenir per explicar per què havia aconsellat la seva excompanya que es tragués els pantalons i es quedés només amb l’americana: «És que és espectacular, venia tota tapada, mira quines cames que té, han vingut totes guapíssimes, ha de lluir-se».

El presentador va aprofitar per llançar un dard a la participant: «Però com ha canviat Marta López». «La vam conèixer com una fatxa, una tia retrograda, molt conservadora, i mira en el que s’ha convertit», va fer broma el presentador. Ella no es va prendre malament les seves paraules i fins i tot segons després va piropejar el presentador: «Fa 21 anys que et veig i estàs guapíssim, súper jove, formidable», va dir la col·laboradora davant el conflicte del català.