A ‘Al rojo vivo’

Ferreras, sobre el nou director de Telemadrid: «El PP li queda a l’esquerra»

El presentador d’‘Al rojo vivo’ ha reaccionat al nomenament de José Antonio Sánchez

Ferreras, sobre el nou director de Telemadrid: «El PP li queda a l’esquerra»
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Antonio García Ferreras s’ha pronunciat durant el matí d’aquest dimecres, 14 de juliol, sobre la polèmica elecció del nou director de Telemadrid. La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha decidit confiar aquest lloc a José Antonio Sánchez, expresident d’RTVE. 

«Isabel Díaz Ayuso mou peça al tauler mediàtic», començava dient el presentador d’‘Al rojo vivo’ abans d’afirmar que el nou administrador de Telemadrid és «molt del PP». «Bé, jo crec que el PP li queda a l’esquerra», ha assegurat mentre donava pas a unes declaracions de Sánchez en les quals reconeixia ser votant dels populars. 

«És un nomenament poc imaginatiu», ha deixat caure Ferreras, que ha insistit que Ayuso «aconsegueix el control total de Telemadrid» després d’aquest moviment. 

Notícies relacionades

«Ha elegit un home que apareix als papers de Bárcenas», recordava sobre Sánchez, que ja va estar al capdavant de la direcció general de Telemadrid entre 2011 i 2014, sent responsable de l’ero que va patir la plantilla de la pública i pel qual van ser acomiadats el 74% dels treballadors. 

L’arribada de Sánchez es produeix després de l’aprovació en l’Assemblea de Madrid de la reforma de la llei que regula l’ens públic presentada pel PP, gràcies a l’abstenció de Vox i amb el vot en contra dels partits d’esquerra (Més Madrid, PSOE i Unides Podem). L’esmentada modificació estableix el canvi de model d’elecció de la seva direcció i permet el relleu de l’actual cúpula.