A les 22:10 hores

Maribel Verdú i els familiars dels aspirants, aquesta nit a ‘MasterChef 9’

En la prova d’exteriors, els concursants viatjaran a la comarca de la Garrotxa, a Girona, per disfrutar de la cuina volcànica

Maribel Verdú i els familiars dels aspirants, aquesta nit a ‘MasterChef 9’

RTVE

1
Es llegeix en minuts

La 1 de TVE emet aquesta nit, a les 22:10 hores, una nova gala de la novena edició de ‘MasterChef’. En aquesta entrega, el jurat prepararà una sorpresa molt especial als aspirants per donar-los una injecció d’energia en la recta final: la visita dels seus familiars.

Per demostrar la seva evolució, en aquesta prova hauran d’actualitzar els plats que els traslladen a la seva infància, incorporant una tècnica d’avantguarda. Rebran el recolzament dels seus familiars, que podran aconsellar-los i animar-los, però no cuinar amb ells.

Durant el cuinat, rebran la visita de Javier, finalista de la vuitena edició de ‘MasterChef Junior’. A més, el millor d’aquest repte aconseguirà un fantàstic premi: el seu plat serà a la carta del restaurant MasterChef durant tota la temporada. 

En la prova d’exteriors, els aspirants viatjaran a la comarca de la Garrotxa, a Girona, per disfrutar de la cuina volcànica, un dels tresors gastronòmics més grans del nostre país. Allà, fa trenta anys, Fina Puigdevall va convertir la masia on va néixer en el restaurant Les Cols, un espai on assaborir la naturalesa, que ha aconseguit dues estrelles Michelin

A la cuina del seu restaurant, els aspirants treballaran a les ordres dels seus caps de partida, com ho farien en un servei real. Cada equip elaborarà dos plats per a trenta-dos professionals, que no han de notar que els plats estan elaborats per personal aliè al restaurant. Els membres de l’equip guanyador es convertiran automàticament en semifinalistes de la novena edició de ‘MasterChef’. 

Notícies relacionades

De tornada al plató, els davantals negres s’enfrontaran a un complicat repte: reproduir una tassa de capuccino. El plat consta de set elaboracions: un pa de pessic de cafè, una ganache muntada de xocolata, un cruixent de cafè, una mousse lleugera de xocolata negra, una mousse de xocolata blanca i vainilla, una cobertura de xocolata blanca i un gelificat lleuger de cafè.

El xef pastisser Jordi Bordas, primer espanyol a proclamar-se campió del món de Pastisseria, els donarà les claus per brillar. A més, l’actriu Maribel Verdú també passarà per les cuines per animar els aspirants en aquest decisiu repte. ¿Qui es quedarà a un pas de la semifinal?

Temes:

Masterchef TVE