Taxatiu

Iker Jiménez respon sense embuts a l’espectador que va dir feixista a la seva dona, Carmen Porter

El presentador va contestar a un missatge a les xarxes en el qual atacaven la periodista

Iker Jiménez respon sense embuts a l’espectador que va dir feixista a la seva dona, Carmen Porter
1
Es llegeix en minuts

Molts usuaris de xarxes socials no tenen filtre a l’hora de publicar crítiques sobre personatges televisius, el que provoca que algun dels al·ludits vulguin respondre’ls taxativament. Aquest cap de setmana Iker Jiménez es va veure obligat a contestar a un seguidor que va carregar contra Carmen Porter, la seva dona i companya a ‘Cuarto Milenio’.

La topada va arribar arran d’un missatge del presentador de Cuatro: «És la pandèmia la que m’ha fet replantejar-m’ho tot. No en sortiré indemne. He vist com mentien autoritats, científics i mitjans. He comprovat la poca fiabilitat de la percepció. El desig de creure o descreure per sobre de l’objectiu. Tot influirà en la meva visió del futur», va reflexionar al seu perfil.

Notícies relacionades

La seva publicació va rebre multitud de respostes de part de seguidors i detractors. Un d’ells va voler atacar ‘Cuarto Milenio’ i Carmen Porter: «¿La pandèmia és el que t’ha fet portar feixistes de tot arreu al teu programa? ¿O és cosa de la feixista de la teva dona?».

Iker Jiménez no va voler obviar aquestes paraules i va optar per respondre-li de manera taxativa: «No vegi programes que de vegades no pensen com vostè. Millor vegi només els que pensen exactament com vostè. Consell d’amic», va sentenciar guanyant-se el recolzament de molts dels seus seguidors.

Temes:

Cuatro