A Onda Cero

Julia Otero torna a la ràdio per un dia per posar-se al capdavant del seu programa: «Volia donar una sorpresa»

La periodista va abandonar el mitjà radiofònic el mes de febrer passat després d’anunciar que té càncer

Julia Otero torna a la ràdio per un dia per posar-se al capdavant del seu programa: «Volia donar una sorpresa»
2
Es llegeix en minuts
Sergio López Merillas

Julia Otero ha tornat a posar-se aquest dilluns per sorpresa davant els micròfons d’Onda Cero. Quatre mesos després d’anunciar la seva retirada temporal de la ràdio, a causa del tractament oncològic al qual s’està sotmetent per superar el càncer que té, la periodista ha agafat de nou les regnes del seu programa. 

Tot i que en tot aquest temps ja havia intervingut en alguna ocasió en l’espai radiofònic, aquest 21 de juny ha volgut acompanyar els seus oients durant tota la retransmissió. «Volia donar-los una sorpresa. Soc jo», ha començat dient Otero, que s’ha presentat com «la substituta de Carmen Juan». 

La subdirectora del programa, encarregada de presentar ‘Julia en la Onda’ durant la baixa mèdica de la seva companya, ha tingut aquest dilluns «una urgència familiar», segons ha explicat la presentadora: «I si la comandanta en cap no pot acudir a la cita, aquí hi ha la suplent ocasional»

«A veure com surt això. Quatre mesos després, quatre hores senceres de ràdio. Espero que sigui com anar amb bicicleta», ha assenyalat Otero, que en la seva esperada tornada a les ones, ha volgut començar fent «una declaració d’amor». «He tingut la sort d’estar envoltada de milions de paraules cada dia, de persones que no conec però que m’han parlat com si fos un dels seus. I ho soc», ha assegurat. 

«M’he sentit acompanyada, acompanyada, estimada, i en el fons, és el que tots busquem, que ens estimin», ha afegit la comunicadora, que durant l’arrencada del programa ha afirmat sentir-se «una privilegiada»: «Ja m’agradaria que les milers de persones que estan passant pel mateix tinguessin la meva mateixa sort». «Estic aprenent molt, fins i tot a no tenir por de demostrar sentiments», ha admès abans de recitar uns «versos d’amor» de Borges.  

Notícies relacionades

Julia Otero va anunciar el 22 de febrer passat que té càncer. A través d’un missatge gravat, va explicar que s’apartaria durant unes setmanes de la conducció i direcció de ‘Julia en la Onda. «Entre químio i químio faré un volt per la radio»,va avançar la periodista.

A mitjans de març va complir la seva paraula i va tornar per un dia el magazín, i es va mostrar optimista i molt agraïda per l’afecte rebut. Durant la seva intervenció, va assenyalar que en aquelles setmanes havia estat dedicant-se «a la ràdio amb molt afany». «No era aquesta ràdio, era l’altra, la que em posarà bona. Però, sens dubte, per a radioteràpia aquesta. Me la prescriuré tan sovint com pugui», va comentar aquella tarda.

Temes:

Julia Otero