A Antena 3

¿Qui és Cactus?: Totes les pistes de la màscara de ‘Mask Singer 2’

Paloma San Basilio, Carla Antonelli, Verónica Castro i Cristina Cifuentes van ser les teories dels investigadors

¿Qui és Cactus?: Totes les pistes de la màscara de ‘Mask Singer 2’

ATRESMEDIA TELEVISIÓN

1
Es llegeix en minuts

‘Mask Singer 2’ torna aquesta setmana a Antena 3 amb una gala en la qual les màscares del grup A es jugaran un doble desemmascarament. Per exemple, Cactus serà un dels personatges que tornaran a pujar a l’escenari aquest dimecres per tornar a actuar a l’escenari del format de Fremantle (‘El precio justo’, ‘Got Talent’).

A la primera gala d’aquesta segona edició, Cactus va deixar desorientats els investigadors del programa amb les seves pistes, estudiant les teories que sota l’esmentada màscara hi hauria cares conegudes com Paloma San Basilio, Carla Antonelli, Verónica Castro i Cristina Cifuentes. Abans de l’emissió de la següent entrega, repassem les pistes que ha deixat sobre la seva identitat.

Pista 1. «Soc un cactus: soc fort, transmeto pau i la gent em té carinyo. Tant, que fins i tot podria haver sigut un líder mundial... però ¿com solucionar allò de les abraçades en els mítings? Ummmmm»

Pista 2. «Elvis era el rei del rock and roll i amb vos penso ser el rei de ‘Mask Singer’. ¿Veieu aquesta estrella que brilla? Soc jo, Cactus. Gràcies al meu vestit glam rock i al meu tupè de purpurina, els meus rivals es posaran verds d’enveja al veure’m. ¿Alguna vegada havies vist un Cactus moure així la pelvis? Doncs prepareu-vos per flipar».

Pista 3. «Com a bon Cactus, la meva màscara està tota coberta de punxes, ¿serà per això que ningú vol desitjar-me sort abans de sortir a cantar? Ara sí que us veig tots bocabadats. Uniu-vos al meu equip, amb mi ‘Mask Singer’ serà un oasi de diversió».

Notícies relacionades

Pista 4. «Els millors cactus venim del desert d’Arizona, jo és que tinc molt de Las Vegas. ¡Visca Las Vegas! I visca els llums i els daus de la sort. ¡Oh yeah! Podria passar dos anys sense aigua, però ni un dia sense música. ¿Estàs trist? Escolta música. ¿Content? Més música. ¿En una festa? Música molt alta».

Pista 5. (A la roda de preguntes: ¿Com et descrius?) «Soc dur per fora i tendre per dins».