Està del seu costat

Yolanda Ramos mostra el seu recolzament a Rocío Carrasco: «A la merda els maltractadors»

L’actriu ha volgut posicionar-se al costat de la seva amiga després de conèixer el testimoni

Yolanda Ramos mostra el seu recolzament a Rocío Carrasco: «A la merda els maltractadors»
1
Es llegeix en minuts

Rocío Carrasco s’ha guanyat el carinyo de gran part dels ciutadans i de molts rostres coneguts que no han dubtat a recolzar-lo. L’última a fer-ho ha sigut Yolanda Ramos, que també va reconèixer haver sigut víctima de violència masclista. L’actriu ha volgut demostrar de nou que està del seu costat per denunciar públicament que s’ha de posar fi a situacions com l’exposada per la seva amiga.

La còmica es va adreçar a la filla de Rocío Jurado en una entrevista: «No vull presumir de ser amiga teva, jo vull donar-te les gràcies pel que has fet. Però hi ha més coses. No seria la teva amiga si no m’hi unís». Ramos va reconèixer haver-se trobat en una situació així: «No ens han deixat ser, a moltes. A mi no m’han maltractat físicament però sí moralment», ha expressat.

Notícies relacionades

Mostrant-se visiblement emocionada, la participant de ‘Lol: no te pierdas nada’ va seguir amb el seu missatge de recolzament: «Jo no et vaig creure quan em vas explicar allò de la teva filla, vaig creure que eres una exagerada. Perquè és el que em van dir a mi, que era una exagerada. ¡No ens han deixat ser! I m’agradaria que ens deixessin ser».

En unes declaracions per a Chance, al Festival de Cine de Màlaga, Yolanda Ramos ha desitjat que s’aconsegueixi reobrir el cas als jutjats: «Tant de bo ho aconsegueixi, ella i tots», va aclarir demostrant el carinyo incondicional per la seva amiga i companya. Finalment, va denunciar la necessitat d’acabar amb situacions com aquesta: «A la merda els maltractadors, podrem juntes, tots i totes».