A ‘Al rojo vivo’

Ferreras, indignat per l’agressió a un càmera en un acte de Pablo Casado: «A qui no li agradi, que s’aguanti»

Un home va increpar un reporter de La Sexta després de la roda de premsa que va concedir el president del PP a Ceuta

Ferreras, indignat per l’agressió a un càmera en un acte de Pablo Casado: «A qui no li agradi, que s’aguanti»
1
Es llegeix en minuts

‘Al rojo vivo’ ha mostrat aquest dijous els moments de tensió que s’han viscut durant un acte de Pablo Casado a Ceuta. Diverses persones van esbroncar els periodistes per preguntar-li al president del PP sobre la imputació de María Dolores de Cospedal, un assumpte de plena actualitat. Després de la roda de premsa, un home va arribar a agredir un dels reporters. 

«El president ha vingut aquí per parlar del nostre problema, no d’una altra cosa», va etzibar una persona després que una periodista li preguntés a Casado per aquest tema, del qual es va negar a parlar: «Estic bastant d’acord amb aquests senyors. Fa mesos vaig dir que no parlaria de qüestions que no em correspon valorar i que no tenen a veure amb la meva responsabilitat com a president del PP». 

Els periodistes desplaçats fins a la zona van insistir en aquesta qüestió, però Casado es va mantenir a la seva: «Li agraeixo la pregunta però no l’hi puc respondre». Al plató, Ferreras no va ocultar la seva sorpresa per l’ambient de crispació que hi havia a Ceuta i va denunciar l’atac a un operador de càmera: «A un dels nostres càmeres l’han intentat amenaçar, per dir-ho d’alguna manera»

Notícies relacionades

A les imatges captades per ‘Al rojo vivo’ es pot veure un home que, a més d’increpar els comunicadors, acaba donant-li una manotada a una de les càmeres. «¿Em continues gravant? ¡No em gravis!», va etzibar. 

«No els agradaven les preguntes dels periodistes. Els periodistes estem molt preocupats pel que passa a Ceuta des de fa molt temps i estem sensibilitzats amb la seva situació. Però els periodistes tenim tot el dret del món a preguntar-li al president del PP que què passa amb Cospedal. A qui no li agradi, que s’aguanti», va concloure Ferreras.