Amb data d’estrena

Belén Rueda, Los Javis i Raphael seran els convidats de l’estrena de ‘BSO’, el nou programa d’Emilio Aragón

La plataforma d’entreteniment estrenarà el nou del comunicador i actor el pròxim dimecres 2 de juny

Belén Rueda, Los Javis i Raphael seran els convidats de l’estrena de ‘BSO’, el nou programa d’Emilio Aragón

MOVISTAR +

1
Es llegeix en minuts

El compte enrere per a la tornada d’Emilio Aragón a la televisió de la mà de Movistar+ està arribant al seu final. La plataforma d’entreteniment ha anunciat aquest dimarts en una nota de premsa que ‘B.S.O.’, el nou programa presentat per l’actor, s’estrenarà el pròxim 2 de juny, revelant a més els seus primers convidats.

Loss JavisJoaquínRaphael i Belén Rueda seran els primers homenatjats, els primers convidats que desgranaran la seva vida a través de les seves cançons favorites, les que han marcat la seva trajectòria professional i, sobretot, els seus moments personals més importants.

Cada programa representarà l’univers de l’homenatjat, amb una escenografia conforme a la seva personalitatcoreografies dirigides per Iker Carrera (’FAMA a ballar’), actuacions musicals en directe, una bandamúsics instrumentistesmuntatges audiovisualsemociónostàlgia i la col·laboració d’artistes nacionals com Bely BasarteMiss CaffeinaNatalia LacunzaKiko VenenoAndrés Suárez, Silvia Pérez Cruz, Mikel Erentxun, La Bien Querida, María José Llergo, Carlos Núñez o Bebe, entre altres, artistes nacionals de tots els àmbits, generacions i estils.

Cada entrega acabarà amb una actuació molt especial, la de Bebo San Juanàlter ego d’Emilio Aragón, interpretant i regalant un tema al seu convidat perquè sigui part de la seva futura banda sonora.

Notícies relacionades

Emilio Aragón ha posat la seva vocació com a músic i tot el seu bagatge artístic –a través de la conversa i de la música– en la història dels seus convidats creant un espectacle televisiu sense precedents.

EN ELABORACIÓ.