Vídeo

Joaquín Reyes imita Almeida a ‘El intermedio’: «Amb el meu somriure cauen rendides fins i tot les podemites»

L’humorista es va transformar en l’alcalde de Madrid en una nova entrega de la seva secció

Joaquín Reyes imita Almeida a ‘El intermedio’: «Amb el meu somriure cauen rendides fins i tot les podemites»
1
Es llegeix en minuts

Joaquín Reyes va tornar aquest dilluns a ‘El intermedio’ amb una nova entrega de ‘Zanguangos’, secció en què es transforma en alguns dels personatges que estan de plena actualitat. En aquesta ocasió, l’humorista es va posar en la pell de l’alcalde de Madrid, José Luis Martínez-Almeida, que fa uns dies va confessar que no descarta acudir a ‘First dates’ per trobar l’amor. 

«Hola, soc José Luis Martínez-Almeida, advocat de l’Estat, portaveu nacional del PP i alcalde de Madrid, i també la cara amable del PP», comença dient el fals Almeida al vídeo, on també fa referència a les seves habilitats per lligar: «Mireu quin somriure que tinc, cauen rendides fins i tot les podemites, que no es depilen»

L’humorista, convertit en el polític del PP, fa un recorregut pels carrers de la capital: «No us penseu que és fàcil governar una urbs amb vocació universal com Madrid. El centre neuràlgic d’Espanya, el nus de comunicacions del sud d’Europa, el Nova York amb olor d’all». 

Notícies relacionades

En aquest sentit, assegura que gairebé no passa pel seu despatx perquè és «tot el dia al carrer i en contacte amb els ciutadans per veure els problemes reals». D’altra banda, es queixa del llegat «de la comunista de Carmena». «No sabeu com va deixar l’ajuntament, tot brut de molles de magdalena i tapets de ganxet», afegeix. 

Al final del vídeo, el peculiar Almeida d’‘El intermedio’ s’acomiada responent a una trucada de la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso. «No, no facis cas de la tele. ¿Com puc ser jo el bo i tu la dolenta?», assegura abans de penjar el telèfon amb un lladruc. 

Temes:

El Intermedio