Sense pèls a la llengua

L’espontani comentari d’una comensal de ‘First Dates’ a Carlos Sobera: «Has fet un pacte amb el diable»

L’espontani comentari d’una comensal de ‘First Dates’ a Carlos Sobera: «Has fet un pacte amb el diable»
1
Es llegeix en minuts

La majoria de solters que passen per ‘First Dates’ no solen tenir pèls a la llengua. Algun dels comensals fins i tot s’anima a deixar anar el primer que se li passa per la ment a Carlos Sobera, tal com va passar amb una de les últimes participants del programa de Cuatro.

El restaurant va donar la benvinguda a María José, una dona enamorada del mar que venia des de Fuengirola. Tenia clar el que buscava en el ‘dating’: «Que pugui compartir anar de botigues junts ... Tant que ell m’acompanyi, com que jo l’acompanyi».

Notícies relacionades

L’elegit per a l’andalusa va ser Jose, un home que no va acabar d’agradar-li: «El prototip que vull és amb cabell. Perdó. M’imposa molt una persona que no té cabell». Al contrari del que li agradava a ell: «M’ha encantat», va arribar a comentar de manera molt sincera en unes declaracions davant les càmeres del programa.

El tema de conversa amb el que van començar a xerrar va ser sobre l’edat i que aquesta passa factura a tothom. Carlos Sobera passava per allà quan va sentir del que parlaven i va deixar anar un comentari de forma inesperada: «A mi l’edat m’ho ha perdonat tot i m’ha posat cada any millor». María José no va poder evitar contestar-li de manera espontània: «Tu tens un pacte amb el diable», li va deixar anar davant la cara de sorpresa del basc, que també li va llançar un compliment: «Tu també», li va deixar anar abans de deixar que continuessin xerrant.

Temes:

First dates