‘El chiringuito de Jugones’

Josep Pedrerol aconsegueix les primeres paraules de Florentino Pérez sobre la Superlliga: «Fem això per salvar el futbol»

El president del Reial Madrid va assegurar en el programa d’Atresmedia que l’esport rei ha d’evolucionar i adaptar-se als nous temps

Josep Pedrerol aconsegueix les primeres paraules de Florentino Pérez sobre la Superlliga: «Fem això per salvar el futbol»
1
Es llegeix en minuts

Florentino Pérez trenca el seu silenci sobre la polèmica Superlliga europea a ‘El chiringuito de Jugones’. El president del Reial Madrid i de la nova competició privada va ser entrevistat aquest dilluns per Josep Pedrerol, a qui ha revelat que han pres aquesta iniciativa per salvar el futbol: «Ha d’evolucionar com ho fan les persones i les empreses. Han d’anar adaptant-se mentre vivim».

«El futbol està perdent interès. Les audiències van baixant i els drets audiovisual van disminuint. Una cosa que calia fer i la pandèmia ens ha fet veure que calia fer-ho amb urgència. Estem tots arruïnats. Aquest és l’únic esport que és global i aquests 12 equips tenim fans a tot el món. La televisió és el mitjà que ha de canviar per adaptar-nos als temps que vivim», va assegurar Florentino Pérez, afegint que calia fer «una anàlisi sobre per què el 40% dels joves entre els 16 i 24 anys ja no tenen interès pel futbol»: «Hi ha molts partits d’escassa qualitat i no els interessa. Tenen altres plataformes amb què s’entretenen».

Notícies relacionades

El president del club merengue també va revelar que la idea de la Superlliga va ser una idea conjunta dels 12 clubs per fer més atractiu aquest esport, ja que la Champions League, segons les seves paraules, està perdent interès tal com estava: «Va passar igual als anys 50. La UEFA i la FIFA es van oposar a la Copa d’Europa, i va canviar la història del futbol. Ara vull el mateix. ¿Què és el que té atractiu? Que juguem entre els grans».

EN ELABORACIÓ