Tornarà a Atresplayer Premium

’Toy boy’ grava ja la seva segona temporada amb Álex González com a protagonista

Jesús Mosquera, Cristina Castaño, María Pedraza i l’actriu italiana Federica Sabatini també estaran presents als nou capítols de la sèrie

’Toy boy’ grava ja la seva segona temporada amb Álex González com a protagonista
2
Es llegeix en minuts

El rodatge de la segona temporada de ‘Toy boy’ ha començat. La sèrie d’Atresmedia ja està gravant els nous capítols a la Costa del Sol, escenari que acollirà el rodatge per diferents localitats de la zona durant els pròxims mesos, amb les incorporacions de l’actriu italiana Federica Sabatini (‘Suburra’) i Álex González.

D’aquesta manera, Sabatini i González se sumen a l’elenc encapçalat per Jesús Mosquera, Cristina Castaño i María Pedraza i que completen Carlo Costanzia, Jose de la Torre, Raudel Raúl Martiato, Juanjo Almeida, Pedro Casablanc, María Pujalte, Adelfa Calvo, José Manuel Seda i Miriam Díaz-Aroca.  

A més, la segona temporada de ‘Toy Boy’ comptarà amb la participació a diversos capítols de nombrosos actors coneguts, entre els quals destaquen Enrique Arce, Paco Marín, Ibrahim Al-Shami, Toni Zenet o Juan Betancourt.

Els nous episodis de ‘Toy Boy’ podran veure’s en primícia a ATRESplayer PREMIUM i, després de la seva emissió en aquesta plataforma, arribaran a tot el món de la mà de Netflix després de l’acord arribat entre Atresmedia i l’operador internacional després del gran èxit aconseguit dins i fora d’Espanya amb la primera temporada.

Així serà la segona temporada de ‘Toy Boy’

Després del gran èxit aconseguit dins i fora d’Espanya amb la primera temporada, ‘Toy boy’ tornarà amb nous capítols que podran veure’s en primícia a ATRESplayer PREMIUM i, després de la seva emissió en aquesta plataforma, arribaran a tot el món de la mà de Netflix després de l’acord arribat amb Atresmedia.

En aquests nous episodis, Hugo Beltrán ha aconseguit demostrar la seva innocència per l’assassinat de Philip Norman, però els enemics que s’ha guanyat en el procés han volgut cobrar-se el seu deute. Una bomba l’Inferno ha destrossat els somnis dels Toy Boys i deixat Triana a punt de morir. I l’Hugo no pot permetre que el responsable en surti impune.

Però, ¿qui ha pogut ser? Tot i que les ferides entre els Rojas i els Medina segueixen obertes, sembla que de moment han enterrat la destral de guerra. La Macarena ha desaparegut de la ciutat per desintoxicar-se en una clínica de la seva addicció al sexe, el comissari Zapata s’ha jubilat i Benigna està massa ocupada intentant mantenir el control de Medina-Rojas.

Notícies relacionades

‘Toy Boy’ està creada per César Benítez, Juan Carlos Cueto i Rocío Martínez. Els productors executius d’aquesta segona temporada seran Montse García, César Benítez, Emilio A. Pina i Emilio Amaré, juntament amb Pablo Roa i Fernando Sancristóbal, que també s’encarreguen de la coordinació de guió, en un equip que completen els guionistes Fran Carballal, Nerea Gil, Enrique Lojo, Pablo Manchado i Verónica Marzá. Lucía Alonso-Allende és coproductora executiva de la sèrie.

La direcció correrà de nou a càrrec de Javier Quintas (‘La casa de papel’), a qui en aquesta segona temporada se suma la directora Laura M. Campos (‘Valeria’). Per part seva, Johnny Yebra serà el director de Fotografia i David Jareño, el director de Producció. 

Temes:

Antena 3