A les 22:00 hores

‘Prodigios’ celebra aquesta nit la seva semifinal amb David Otero i Ana Guerra com a convidats

Dels nou semifinalistes, només sis participants, dos de cada disciplina, passaran a la gran final del prpgrama, presentat per Boris Izaguirre i Paula Prendes

‘Prodigios’ celebra aquesta nit la seva semifinal amb David Otero i Ana Guerra com a convidats
1
Es llegeix en minuts

La 1 de TVE emet aquesta nit, a les 22 hores, la semifinal de la tercera edició de ‘Prodigios’. En aquesta ocasió, el jurat, que aquesta nit estarà compost per Nacho Duato, José Manuel Zapata i Lucas Vidal, ho tindrà més difícil que mai. Primer, cada membre del jurat elegirà el millor en la seva disciplina (cant, dansa i instrumental) perquè passi directament a la final. Després, els sis semifinalistes restants s’hauran d’enfrontar en un duel dins de les seves categories per aconseguir les tres últimes places del talent. La jove soprano Ruth Iniesta, el ballarí i coreògraf Antonio Najarro i el concertista de trompeta Ruben Simeó, els consultors del jurat, poliran els participants perquè donin el millor d’ells mateixos en aquesta important gala.

Notícies relacionades

Per primera vegada a ‘Prodigios’, l’orquestra simfònica de Castella i Lleó, amb el mestre Claudio Ianni al capdavant, obrirà el programa amb la música d’un videojoc i l’escollida serà la banda sonora de ‘Final Fantasy’. A més, els músics retran homenatge a José Luis Perales, un dels grans compositors espanyols de la música popular. 

Els cantants David Otero i Ana Guerra uniran les seves veus per cantar la cançó ‘Peter Pan’ sobre l’escenari del Centre Cultural Miguel Delibes. El compositor de pop espanyol David Otero, membre de la banda El Canto del Loco i que des de 2010 actua com a solista, treu ara un disc que repassa la seva carrera fent duets amb els principals artistes nacionals. En aquesta ocasió, actuarà acompanyat d’Ana Guerra, una de les grans revelacions d’‘Operación Triunfo 2017’. 

Temes:

TVE