Inesperat

Henar Álvarez es cola per sorpresa en una connexió en directe de TVE per promocionar el seu llibre

La guionista i col·laboradora de televisió es va trobar l’equip de ‘La tarde en 24h’ mentre es trobava prenent alguna cosa

Henar Álvarez es cola per sorpresa en una connexió en directe de TVE per promocionar el seu llibre
1
Es llegeix en minuts

La col·laboradora de televisió i guionista Henar Álvarez es va colar de forma totalment inesperada en ple directe de TVE. La també escriptora va topar amb un equip de la corporació pública que gravava per Madrid i no va dubtar a fer una peculiar aparició que ella mateixa va comentar a les xarxes socials.

Notícies relacionades

Mentre que una reportera de ‘La tarde en 24 horas’ informava de les recomanacions del Ministeri de Sanitat sobre l’hostaleria des de la terrassa d’un bar a Madrid, Álvarez es trobava prenent alguna cosa en aquest mateix lloc. A l’adonar-se que apareixeria de fons en el pla i que estaven en directe va aprofitar l’ocasió per promocionar el seu llibre ensenyant-lo al mateix temps que dues amigues seves l’assenyalaven.

Aquesta peculiar promoció del seu últim treball no va passar desapercebuda per als espectadors. Poc després de l’emissió, la mateixa ‘anunciant per sorpresa’ va comentar la seva curiosa acció a les xarxes socials: «El màrqueting de guerrilla de ‘La mala leche’ se m’ha escapat de les mans. Compreu-lo perquè deixi de molestar», va expressar en un tuit amb to irònic.

Temes:

TVE