Inesperat

Pedrerol vacil·la per sorpresa a Ibai Llanos: «Aquest tio ve a casa meva per riure’s de mi»

L’‘streamer’ va entrevistar el periodista a la secció que ofereix cada dijous al seu canal de Twitch

Pedrerol vacil·la per sorpresa a Ibai Llanos: «Aquest tio ve a casa meva per riure’s de mi»
1
Es llegeix en minuts

Ibai Llanos parla cada dijous amb cares molt conegudess al seu canal de Twitch. Dins de la secció d’entrevistes ‘Charlando tranquilamente’, l’‘streamer’ va parlar aquesta setmana amb Josep Pedrerol. El que probablement ningú s’esperava és que el periodista aprofités l’ocasió per vacil·lar a l’‘influencer’.

Després de tocar diversos temes de forma distesa, Ibai va voler fer una pregunta al presentador d’‘El Chiringuito’: «¿Tu em fitxaries abans a mi o a DJ Mario?». El català no ho va dubtar ni es va pensar la resposta i va contestar taxativament després d’una pausa tensa: «A DJ Mario», va comentar.

Notícies relacionades

L’entrevistador va fer el senyal de donar per finalitzada l’entrevista: «Fins aquí el ‘Charlando Tranquilamente’ d’avui». Pedrerol el va frenar i li va demanar que repetís la pregunta: «Pregunta-m’ho una altra vegada, si vols». Llanos li va fer cas i li va tornar a plantejar el seu dubte: «¿A qui fitxaries abans, a DJ Mario o a mi?». En aquell moment Pedrerol va aprofitar per vacil·lar-li: «A DJ Mario».

Ibai es va prendre amb humor les clatellades del comunicador d’Atresmedia abans de donar per finalitzada l’entrevista. Quan es van acomiadar, va voler comentar el moment a les seves xarxes socials amb to d’humor: «Aquest tio ha vingut a casa meva per riure’s de mi», va compartir al seu perfil oficial de Twitter.