Tornada a les ones

Julia Otero reapareix en el seu programa després d’anunciar que té càncer: «Tot va bé»

La periodista ha participat a ‘Julia en la Onda’ i ha agraït l’afecte que ha rebut durant les últimes setmanes

Julia Otero reapareix en el seu programa després d’anunciar que té càncer: «Tot va bé»
1
Es llegeix en minuts

Julia Otero ha tornat a posar-se davant dels micròfons durant la tarda d’aquest dijous, 18 de març. La coneguda periodista va anunciar fa unes setmanes que té càncer, motiu pel qual va decidir apartar-se temporalment del programa que presenta a Onda Cero. Durant el dia d’avui també ha reaparegut a les xarxes socials per agrair els missatges d’afecte que ha rebut durant l’últim mes.

«No és fàcil trobar paraules que expressin la gratitud que sento davant tot l’afecte que he rebut aquestes setmanes. Persones públiques, anònimes, oients, amics, col·legues... Gràcies a tots per empènyer», ha escrit Otero en el seu perfil de Twitter, on afirma que «tot va bé»

Hores després, la comunicadora ha participat en el seu programa des d’un estudi improvisat que s’ha muntat en la seva pròpia casa. «A punt ha estat d’anar-se’n tot en orris, perquè els meus veïns han decidit canviar avui la banyera per un plat de dutxa. Els he demanat una treva, perquè la banda sonora era una tangana» ha dit fent broma. 

Notícies relacionades

Durant la seva intervenció, Otero ha assenyalat que en aquestes setmanes «m’he dedicat a la ràdio amb molt afany». «No era aquesta ràdio, era l’altra, la que em posarà bona. Però, sens dubte, per a radioteràpia està. Me la prescriuré tan sovint com pugui», ha explicat la periodista, que s’està sotmetent a un tractament per superar el càncer. 

Otero ha pogut xerrar amb els seus companys de programa, que li estan fent «molta companyia». «Ara que soc oient hi ha vegades que m’oblido que és un programa en el qual soc habitualment. Penso en la grata companyia que fa la ràdio, sempre sou allà vosaltres i tots els companys. L’estic descobrint com a oient», ha afirmat en la seva tornada a les ones. 

Temes:

Julia Otero