Novetats al canal

Risto Mejide prepara un nou programa nocturn per al ‘prime time’ de Cuatro

’Caronte’ i ‘Supervivientes’ seran altres de les principals apostes del canal de Mediaset per als pròxims mesos

Risto Mejide prepara un nou programa nocturn per al ‘prime time’ de Cuatro
2
Es llegeix en minuts

Mediaset reforça la seva confiança en Risto Mejide. El presentador de ‘Todo es mentira’i membre del jurat de ‘Got talent’ es posarà al capdavant d’un nou programa d’actualitat que s’emetrà en el ‘prime time’ de Cuatro. Tot i que de moment es desconeixen més detalls sobre aquest espai, la seva estrena està prevista per a les primeres setmanes de l’estiu

Així ho ha revelat aquest dijous el director general de continguts de Mediaset, Manuel Villanueva, que ha presentat les principals cartes de Cuatro per al segon i tercer trimestre de l’any. Una de les seves principals novetats serà ‘Caronte’, que arribarà al segon canal del grup de comunicació després del seu pas per Amazon Prime Video. 

La sèrie protagonitzada per Roberto Álamo suposa la tornada de la ficció nacional a Cuatro, tal com ha recordat Villanueva: «Ho fem en aquest moment en què disposem d’una gran quantitat de ficció produïda i que ha portat a terme amb èxit el seu recorregut per les grans plataformes».

El directiu afirma que l’estratègia de Mediaset no és «competir contra les noves plataformes», sinó aprofitar «la seva alta demanda de continguts de qualitat per entaular una relació de proveïdor-client i arribar a acords avantatjosos per a tots dos a través de Mediterrani Mediaset España Group i la seva xarxa de productores participades». 

‘Supervivientes’ i l’Europeu sub-21, a Cuatro

‘Supervivientes’ també torna a Cuatro amb una gala setmanal presentada per Carlos Sobera que s’emetrà, previsiblement, la nit dels dimarts. «L’èxit de ‘Supervivientes’ va ser tal l’any passat, malgrat transcórrer durant la pandèmia i en ple confinament, que hem decidit que aquest any tornarà a comptar amb aquesta transversalitat», apunta Villanueva. 

La cadena continuarà apostant per noves entregues d’‘Horizonte’, ‘En el punto de mira’ i ’Planeta Calleja’, mentre que també prepara «una nova declinació derivada» d’‘Els Gipsy Kings’. El cinquè aniversari de ‘First dates’ serà un altre dels seus plats forts per als pròxims mesos. 

Notícies relacionades

L’esport també tindrà molta presència a la cadena de Mediaset amb l’Europeu sub-21 de futbol: «Hem adquirit en exclusiva els seus drets per al canal, suposarà l’avantsala de l’Eurocopa de futbol». «Igual com altres vegades, el campionat europeu de seleccions absolutes tindrà una important finestra de retransmissió a Cuatro, juntament amb Telecinco i els suports digitals del grup», indica Villanueva. 

A més, l’última setmana de març emetrà els tres xocs que jugarà Espanya en la fase de grups contra Eslovènia, Itàlia i la República Txeca, amb la cobertura de l’equip de narradors i comentaristes de Mediaset Sport. La fase final del torneig es disputarà la primera setmana de juny. A finals de març oferirà també els partits França-Ucraïna i el Romania-Alemanya de la fase de classificació europea de seleccions absolutes per al Mundial del 2022. 

Temes:

Risto Mejide