Crossover

Chelo García-Cortés es cola a ‘Road Trip’ per sorprendre a Soy una pringada

La col·laboradora de ‘Sálvame’ es va afegir a Núria Roca, Esty Quesada i Carmina Barrios a l’últim episodi de la temporada

Chelo García-Cortés es cola a ‘Road Trip’ per sorprendre a Soy una pringada
1
Es llegeix en minuts

‘Road Trip’ va acomiadar ahir a la nit la seva segona temporada a TNT amb una convidada molt especial. Chelo García-Cortés es va colar al programa de Núria Roca, Soy una pringada i Carmina Barrios en un particular crossover amb el món ‘Sálvame’, que va sorprendre els seguidors del format. 

La col·laboradora de Telecinco es va convertir en el colofó especial per acomiadar la temporada en què el trio de protagonistes ha fet un particular viatge per Espanya. Poques hores abans d’emetre l’episodi final des de les xarxes de la temàtica de pagament es va anunciar la sorpresa. 

Notícies relacionades

La mateixa Chelo va protagonitzar el vídeo en què assegurava la seva participació i prometia impactar les tres presentadores. No obstant, el seu principal objectiu era sorprendre Esty Quesada, Soy una pringada, que va decidir posar el nom de la col·laboradora de Telecinco a la caravana amb què han viatjat en aquesta segona temporada i de qui s’ha declarat fan en moltes ocasions. 

Abans de l’emissió del programa, Esty Quesada va compartir una imatge amb la convidada especial per agrair-li la seva participació en el programa: «La millor per sempre, icona i breaking gender rols since forever», li va dedicar a la gallega a la publicació.

Temes:

Sálvame