’Sábado Deluxe’

La Lola, mare de Nacho Palau sobre Miguel Bosé: «Volia explicar la veritat»

L’exsogra del cantant parla per primera vegada sobre la relació del seu fill amb Miguel Bosé

La Lola, mare de Nacho Palau sobre Miguel Bosé: «Volia explicar la veritat»
1
Es llegeix en minuts

La Lola, mare de Nacho Palau s’ha assegut a ‘Sábado Deluxe’ per parlar de la complicada situació del seu fill i els seus nets. La que va ser sogra de Miguel Bosé s’ha mostrat clara des de l’inici: «No he vingut aquí per fer pena a ningú. He vingut perquè volia explicar la veritat. Tampoc he vingut a criticar Miguel Bosé, perquè amb mi ell sempre va ser carinyós i amable.»

La mare de Nacho Palau ha reconegut que el seu fill volia que acudís al programa però també ha parlat sobre el canvi que ha tingut Bosé al llarg dels anys: «Al principi van ser una parella meravellosa, però amb el temps es va tornar diferent».

Tot i que no ha aprofundit en alguns temes per «no fer mal», ha admès que «el Nacho ha viscut sotmès a Miguel Bosé». Sobre la polèmica dels seus nets ha afirmat que «el Miguel va ser el que va decidir separar els nens, va voler anar-se’n a Mèxic i el meu fill va ser el que es va negar».

Notícies relacionades

Poc després la Lola ha continuat dient que «el Miguel volia emportar-se els quatre fills, però el Nacho li va demanar que no s’emportés l’Ivo i el Telmo». Aquesta decisió, assegura que li va costar al seu fill el sou d’amo de casa a més d’una gran quantitat de problemes econòmics.

Finalment ha volgut explicar que «el Nacho vivia sotmès amb Bosé» perquè «estava una mica anul·lat pel fort caràcter del Miguel». L’exsogra s’ha mostrat afligida al dir que «quan els meus nets siguin adults i s’assabentin que Bosé els ha negat com a fills, els farà moltíssim mal.

Temes:

Miguel Bosé