Tornada

TVE fitxa Jesulín de Ubrique: formarà amb Chenoa una surrealista parella en un nou programa 

La cadena pública començarà a gravar amb el torero la seva participació en un nou programa que ja va començar a gravar fa setmanes amb altres famosos

TVE fitxa Jesulín de Ubrique: formarà amb Chenoa una surrealista parella en un nou programa 
1
Es llegeix en minuts

Jesulín de Ubrique torna a la televisió. El torero ha fitxat per TVE per participar en el programa ’Dos parejas y un destino’, en el qual formarà una sorprenent parella amb Chenoa, segons la informació de YOTELE confirmada per TVE.

La Terremoto de Alcorcón i Perico Delgado són quarta parella d’aquest ‘docureality’, que s’afegiran a les formades per Gonzalo Miró i Florentino Fernández i Anne Igartiburu i María del Monte, avançades fa dues setmanes. 

Notícies relacionades

A «Dos parejas y un destino», els duos de famosos seran convidats per un amfitrió VIP, que serà sorpresa fins al moment de l’emissió, a visitar una destinació en la qual els estarà esperant. Recorreran una ruta per arribar fins allà dissenyada pel mateix famós amfitrió.

El format és una producció de Proamagna, productora de ‘Mi casa es la tuya’ a Telecinco, anteriorment emès a la cadena pública sota el títol ‘En la tuya o en la mía’, i de ‘El show de Bertín’, a Canal Sud.