POLIAMOR

Juan Antonio deixa de pedra Carlos Sobera a ‘First Dates’: «Vaig mantenir relacions simultànies amb quatre dones»

El comensal també va admetre en el ‘dating’ de Cuatro que, en certs moments, ha tingut «contactes sexuals amb homes en un context grupal»

Juan Antonio deixa de pedra Carlos Sobera a ‘First Dates’: «Vaig mantenir relacions simultànies amb quatre dones»
2
Es llegeix en minuts

Hi ha alguns comensals del restaurant de ‘First dates’ que poden deixar de pedra a moltes persones amb les seves històries personals. Aquest és el cas de Juan Antonio, un experiodista de 64 anys, que va fer emmudir Carlos Sobera després de confessar-li quantes relacions havia tingut al llarg de la seva vida: «Han sigut moltes i variades. En el meu apogeu vaig mantenir relacions simultànies amb quatre dones, però el meu error va ser que totes sabien el que passava».

«Vaig tenir dos fills que es portaven un mes de diferència amb dues d’elles», va assegurar Juan Antonio. «La pregunta que em faig és que, després de tanta rocambolesca història: ¿Em pots dir que fas al restaurant de First dates?», li va preguntar Carlos Sobera després d’escoltar la història.

El cert és que Juan Antonio també va admetre a la seva arribada al restaurant que les seves relacions amoroses han sigut tempestuoses: «He tingut moltes circumstàncies que no estaven previstes ja que el que m’agraden són les dones, però no puc ocultar que, en certs moments, he tingut contactes sexuals amb homes en un context grupal».

Deixant a part aquests moments, l’experiodista va compartir sopar amb la Virginia, una economista de 60 anys que va declarar que havia tingut de tot en les seves relacions sentimentals: «Mai he volgut tenir fills perquè en la meva època de reproducció estava molt atrafegada traient la meva vida endavant».

Una vegada asseguts a la taula, tots dos van disfrutar d’una agradable cita en la qual la conversa va fluir, trobant diversos punts en comú com que tots dos han sigut infidels a algunes de les seves parelles. «Vaig posar les banyes a la meva parella perquè m’avorria», va assegurar la Virginia.

Notícies relacionades

«Ella no diu tot el que pensa, però una pista me la va donar el fet que quan li vaig parlar de la meva vida tampoc es va escandalitzar, una cosa que em diu que no és una beata», va afirmar Juan Antonio. 

Finalment, la bona sintonia que Juan Antonio i Virginia van tenir al llarg del sopar va ser determinant a ‘La decisión de ambos’. Tots dos es van mostrar partidaris de tenir una segona cita fora del restaurant de ‘First Dates’. «Em sembla un home bastant interessant, culte, amb el qual es pot parlar de tot i passar una vetllada interessant», va explicar Virginia.