Amb Samantha (‘OT 2020’) entre el jurat

À Punt presenta el talent ‘Duel de veus’: «Els talents musicals tenen més audiència al País Valencià»

À Punt presenta el talent ‘Duel de veus’: «Els talents musicals tenen més audiència al País Valencià»
1
Es llegeix en minuts

À Punt estrena aquest dissabte en prime time ‘Duel de veus’, el nou talent musical que buscarà la millor veu del País Valencià i que, en paraules d’Alfred Costa, director de l’autonòmica, «farà parlar». El concurs estarà conduït per la presentadora Àlex Blanquer i el seu jurat està format per Eugeni Alemany, Sole Jiménez i Samantha (‘OT 2020’), com va avançar en exclusiva YOTELE.

«Quan els talent musicals tenen més audiència al País Valencià, se n’ha de fer una reflexió», ha afirmat Costa. El nou talent recuperarà la música en directe amb «una banda que interpretarà totes les cançons en totes les gales». A més, el concurs afegirà un jurat VIP diferent cada setmana que s’afegirà al trio habitual. Soraya, Carolina Ferre i Rosa López han sigut algunes de les convidades al programa.

«Tenim moltíssim nivell vocal al País Valencià. Podem estar-ne molt satisfets», ha expressat Sole Jiménez en la roda de premsa en la qual ha sigut present aquest portal. «Som conscients, com a jurat, que la gent des de casa no coincidirà amb els nostres dictàmens», assegura Alemany, presentador del concurs d’À Punt ‘Atrapa’m si pots’.

Notícies relacionades

‘Duel de veus’ suposa l’estrena de Samantha com a jurat després d’haver sigut concursant d’‘OT’ l’any passat. «És complicat fer de jurat perquè sé el que senten. Intento dir-los les coses perquè sé com afecten. Intento ser constructiva». La cantant creu que és molt positiu que existeixin formats autonòmics, «perquè són més accessibles que un programa a nivell nacional». Això sí, Sole Jiménez demana al públic que acompanyi els participants: «M’agradaria que la indústria musical es fixés en ells i els donessin un gran recorregut».

Sobre si ha demanat consell a Noemí Galera o al jurat del talent de La 1, Samantha explica: «No he demanat consell com a tal, però m’han donat molt suport quan van saber la notícia, inclòs Roberto Leal».