¡BENVINGUT, 2021!

Guia de les campanades | Cristina Pedroche, Ana Obregón, Sandra Barneda i altres opcions que no coneixies

Recollim la llista de presentadors i presentadores que acomiadaran l’any a les cadenes generalistes, autonòmiques, així com en altres apostes digitals

Guia de les campanades | Cristina Pedroche, Ana Obregón, Sandra Barneda i altres opcions que no coneixies
6
Es llegeix en minuts

És la nit de Cap d’Any i arriben les campanades. El moment més especial de l’any en televisió es produeix aquesta nit, quan tots donarem la benvinguda al 2021. Les principals cadenes han confiat en els seus rostres més populars per canviar d’any i a Yotele volem recordar qui s’encarregarà de donar el compte enrere més esperat a les emissores generalistes i autonòmiques, així com en altres apostes trencadores en el terreny digital.

Ana Obregón i Anne Igartiburu a TVE 

Per primera vegada a TVE dues dones presentaran les campanades juntes. Ana Obregón i Anne Igartiburu acomiadaran el 2020 amb els espectadors de les diferents cadenes de la corporació pública. Amb aquesta, la basca sumarà ja 16 nits de Cap d’Any al càrrec, mentre que la model, actriu i presentadora torna a la Puerta del Sol com ja va fer a final del 2004.

Cristina Pedroche i Alberto Chicote, parella mítica d’Antena 3 

Antena 3 fa una aposta segura i repeteix presentadors per cinquè any consecutiu. Cristina Pedroche i Alberto Chicote tornaran al balcó a la plaça més famosa de la televisió amb la gran expectació generada entorn del vestit de la presentadora. Aquest any ha reconegut «que anirà molt còmoda». Tocarà esperar gairebé les 0.00 h per descobrir amb quin model sorprèn en aquesta ocasió. 

Iñaki López i Cristina Pardo repeteixen a La Sexta 

L’actualitat és el gran pilar de La Sexta i per això la cadena d’Atresmedia confia la nit de Cap d’Any a dos dels seus presentadors estrella en aquesta matèria. Iñaki López i Cristina Pardo també repeteixen des de la Puerta del Sol en les terceres campanades junts. Els presentadors intentaran remuntar les xifres d’audiència d’anys anteriors, que els han situat per darrere de La 1, Antena 3 i Telecinco. 

Mediaset aposta per Christian Gálvez i Sandra Barneda des de les Canàries 

Mediaset aposta per Christian Gálvez i Sandra Barneda des de les Canàries No totes les cadenes acomiadaran l’any des de la capital. Christian Gálvez i Sandra Barneda portaran les campanades de Mediaset a Las Palmas de Gran Canària, des d’on es menjaran els 12 grans de raïm dues vegades, a les 0.00 h de l’hora peninsular i una hora després per a l’arxipèlag amfitrió.

Roberto Herrera i Ana Guerra presentaran les campanades a TVE per a les Canàries 

TVE espanyola acomiadarà l’any dues vegades, una hora després per a les Illes Canàries. En aquesta ocasió, el ja habitual Roberto Herrera estarà acompanyat de l’exconcursant d’‘Operación triunfo’ Ana Guerra, que s’estrena en aquesta faceta acomiadant l’any des de la seva terra. 

L’homenatge de Canal Sur a sanitaris i gent gran 

Canal Sur ha organitzat unes campanades molt especials per donar la benvinguda al 2021. Els presentadors Eva Ruiz i Modesto Barragán seran els encarregats d’acomiadar l’any des d’Almonaster la Real. No obstant, no estaran sols. Amb ells hi haurà Joaquina Infante, una dona de 85 anys, i José Luis Callejas, un metge granadí, en el qual serà un homenatge a les persones grans i als sanitaris. 

Lídia Heredia, Helena Garcia Melero i Cristina Puig, a TV3 

La cadena pública catalana ha decidit traslladar-se al parc del Tibidabo per acomiadar l’any. Per a l’ocasió, TV3 ha confiat en un trio de presentadores estrella: Lídia Heredia, d’‘Els matins’, Helena Garcia Melero, de ‘Tot és mou’, i Cristina Puig, presentadora de l’espai ‘Preguntes freqüents’. 

Carolina Ferre i Eugeni Alemany, a À punt 

À Punt també confia en dos dels seus rostres més coneguts i experts a donar les campanades. Carolina Ferre i Eugeni Alemany repeteixen en les que seran les terceres campanades junts per a l’emissora pública. En aquesta ocasió, els presentadors es traslladaran a l’Ajuntament de València per a la cita amb tots els espectadors.

Carmen Alcayde, Óscar Martínez i la Terremoto de Alcorcón, a Telemadrid 

Telemadrid ha elegit un trio per presentar les campanades de Cap d’Any. Carmen Alcayde, Óscar Martínez i la Terremoto de Alcorcón seran els encarregats de connectar amb tots els madrilenys des de la Puerta del Sol, aquest any sense el caliu de la gent a peu de carrer a causa de les mesures sanitàries per combatre la Covid-19. 

ETB i Sara Gandara, Zuhaitz Gurrutxaga i Mikel Pagadi

ETB ha apostat per la periodista Sara Gandara, el còmic Zuhaitz Gurrutxaga i el presentador Mikel Pagadi per acomiadar l’any novament. El trio no és nou en el càrrec, i és que aquesta serà la seva cinquena nit de Cap d’Any junts. En aquesta ocasió, la cadena pública basca es trasllada a Duranga per emetre les campanades, considerat un dels llocs més importants per a la cultura basca. 

TVC: Eloísa González, Antonia San Juan i Dani Calero

TVC ha optat per una de les canàries més conegudes en l’àmbit nacional de televisió. L’actriu de ‘La que se avecina’ Antonia San Juan, que interpreta l’extravagant Estela Reynolds en la ficció de Telecinco, es menjarà el raïm en directe en l’especial ‘8 faros en el Atlántico’ amb la presentadora Eloísa González i el còmic Dani Calero des del far de Maspalomas. 

Ana Peleteiro i Xosé Ramón Gayoso, el duo de TVG 

A Galícia qui no pot faltar a la nit de Cap d’Any és Xosé Ramón Gayoso. El presentador gallec repeteix com a encarregat de donar pas al 2021, com ha fet els últims 35 anys des de la Praza do Obradoiro de Santiago de Compostel·la. Amb ell hi haurà l’atleta Ana Peleteiro, a qui també podrem veure com a futura concursant d’‘El desafío’, nou programa de reptes protagonitzats per famosos a Antena 3, tal com va avançar en exclusiva Yotele fa unes setmanes. 

APOSTES AUTONÒMIQUES

En la llista de cadenes autonòmiques no podem oblidar els presentadors encarregats de retransmetre el compte enrere al 2021 en altres zones d’Espanya. A RTPA, emissora pública d’Astúries, conduiran les campanades Sonia Fidalgo i Laude Martínez; a IB3 (Illes Balears) les presentaran Margalida Mateu i David Ordinas; a 7TV Región de Murcia comptaran amb Kika Frutos i Xuso Jones (‘Tu cara me suena mini’); Susana Luquin i Javier Zapater seran els responsables a Aragón TV, i Mariló Leal i Carlos Macías diran adeu al 2020 a Castella-La Mancha Media.

APOSTES DIGITALS

Les campanades de ‘Mood Z’ (TV3)

Notícies relacionades

Una de les apostes digitals de campanades d’aquest 31 de desembre és la que portarà a terme Mood Z, la fàbrica de continguts digitals per a joves de TV3. Aquest recent projecte impulsat per la corporació pública catalana s’ha arriscat a acomiadar l’any en un esdeveniment amb els seus principals col·laboradors, en directe des del Circ Raluy. L’especial ‘Cap d’any Z’ començarà a les 23.00 h al seu canal de Youtube i després de les campanades es connectarà amb diverses discoteques catalanes per acostar la festa als joves, que aquest any s’han de quedar a casa.

Ibai Llanos, a Twitch

Ibai Llanos acabarà l’any fent les seves pròpies campanades. Ho farà a través de Twitch, en un comiat de l’any destinat als mil·lennistes, per plantar cara a les televisions generalistes. L’‘influencer’, conegut per retransmetre les seves partides d’Among Us amb jugadors de futbol famosos, ha assegurat que serà una cosa totalment diferent al vist fins ara.