ANYS ENRERE

Una comensal de ‘First dates’ recorda en el programa la seva etapa més ‘choni’: «He sigut ‘Sari la deessa’ i ‘Sarita en la teva vida’»

La comensal va recordar els seus anys adolescents i les diferents formes per la qual era coneguda al seu entorn

Una comensal de ‘First dates’ recorda en el programa la seva etapa més ‘choni’: «He sigut ‘Sari la deessa’ i ‘Sarita en la teva vida’»
1
Es llegeix en minuts

El nom d’un mateix és una cosa molt personal, però alhora molt important en el nostre dia a dia. I si no, que l’hi diguin a la Sara, una noia de 19 anys que va provar sort en l’amor al restaurant de ‘First dates’. La jove va voler recordar en el programa de Cuatro les diferents vegades que ha canviat de nom i sobrenom al llarg de la seva vida, ells amb un toc ‘choni’, com ella mateixa va reconèixer.

La Sara va acudir a l’espai presentat per Carlos Sobera amb moltes ganes de trobar l’amor de la seva vida malgrat ser tan jove. La persona que la va acompanyar durant la cita va ser el Matías, un jove que de primeres no li va entrar pels ulls a la noia al tenir els ulls blaus, però amb qui va acabar compartint una bonica vetllada.

Notícies relacionades

Des del primer moment ella es va definir com a ‘choni’, tot i que va reconèixer que ara ho era menys. Per reforçar la seva afirmació, va voler explicar com l’anomenaven els seus coneguts anys enrere: «Jo vaig ser ‘Sara arrasa per on passa’, ‘Sarita en la teva vida’ i ‘Sari la deessa’». «He tingut més noms, però ens quedem amb aquests», va afegir al no recordar més sobrenoms.

En la seva particular manera de presentar-se, la jove va voler explicar, després del seu llarg historial de noms ‘chonis’, com la coneixen en aquests moments: «Ara soc la Yes i la meva millor amiga és l’Oh. Juntes som les ‘Oh Yes’», va explicar per acabar.