LLISTA COMPLETA

‘Los espabilados’, d’Albert Espinosa, entre les principals novetats de Movistar+ al gener

Alfred García posarà veu al tema principal de la sèrie, que s’estrenarà el 29 de gener a la plataforma espanyola

‘Los espabilados’, d’Albert Espinosa, entre les principals novetats de Movistar+ al gener
2
Es llegeix en minuts

Movistar+ estrena el 2021 preparant la pista d’aterratge per a una nova sèrie original. El mes de gener estarà marcat principalment en la plataforma de pagament per l’estrena de la primera temporada de ‘Los espabilados’, la sèrie creada per Albert Espinosa (‘Polseres vermelles’), que arribarà el divendres 29 de gener amb els seus tres primers capítols, que s’estrenaran setmanalment.

Inspirada en la novel·la ‘Lo que te diré cuando te vuelva a ver’ (Grijalbo) i amb Alfred García com a intèrpret de la seva cançó principal, la ficció explica el viatge que emprenen cinc nois extraordinaris per Europa quan s’escapen del centre psiquiàtric on estaven ingressats.

Des de la tendresa i l’humor, al llarg de set episodis, s’embarcaran en una aventura i en la recerca per ser acceptats mentre treuen el màxim partit a les seves vides. Els protagonistes sortiran indemnes de situacions difícils; s’enfrontaran a injustícies; i, sobretot, descobriran l’amor, l’odi i el poder que tenen quan estan junts.

‘Small axe’ – Estrena – 7 de gener

‘Small axe’ – Estrena – 7 de generUna altra de les estrenes de Movistar+ aquest mes de gener és ‘Small axe’, l’aclamada antologia de cinc entregues dirigida per Steve McQueen, que s’estrenarà el 7 de gener. Recrea l’anomenada Marxa dels Manglars, de 1970, i el posterior judici a què van ser sotmesos nou activistes, arrestats injustament després de protestar junt amb centenars de manifestants contra la violència exercida per la policia metropolitana sobre la comunitat negra a Notting Hill.

Entre els jutjats hi havia Altheia Jones-LeCointe, del moviment de les Panteres Negres britàniques, Darcus Howe i Frank Crichlow, amo de l’icònic restaurant The Mangrove, on es va originar la repressió policial i el focus de les protestes. L’estrena coincideix amb el 50è aniversari de la marxa.

‘El descubrimiento de las brujas’ – 1 de gener (T1) i 28 de gener (T2)

Notícies relacionades

‘El descubrimiento de las brujas’ – 1 de gener (T1) i 28 de gener (T2)Diana Bishop (Teresa Palmer) és una brillant erudita d’història de l’alquímia que renega de la seva condició de bruixa. Al descobrir un antic manuscrit a la Universitat d’Oxford atrau l’atenció del misteriós genetista Matthew Clairmont (Matthew Goode), que oculta el seu propi secret: és un vampir. La seva atracció mútua es fa ràpidament evident, i Matthew mostra interès a ajudar-la amb el manuscrit Ashmole 782, malgrat una ancestral rivalitat entre vampirs i bruixes.

El manuscrit suposadament conté els secrets de l’origen dels vampirs i dimonis i podria proporcionar les claus perquè les bruixes els destrueixin. Junts, Matthew i Diana s’enfrontaran a la Congregació, un comitè de bruixes, dimonis i vampirs creat al principi dels temps amb l’objectiu de definir el territori de cada grup, i que ara està interessat a capturar Diana. La seva col·laboració els submergeix en una perillosa relació que posarà a prova els seus poders i les seves pròpies vides en perill.

Altres estrenes

  • 3 de gener: ‘Recluso Nº 1: la redención de Danny Trejo’ (CineDoc&Roll)

  • 4 de gener: ‘Un planeta perfecto’ (#0)

  • 7 de gener: ‘Kubrick por Kubrick’ (CineDoc&Roll)

  • 24 de gener: ‘El niño de fuego’ (CineDoc&Roll)

  • 29 de gener: ‘El drogas’ (CineDoc&Roll)