El pròxim 25 de desembre

‘TCMS’ torna a la nit de divendres en la seva semifinal i ‘La voz senior’ s’acomiada diumenge

‘TCMS’ torna a la nit de divendres en la seva semifinal i ‘La voz senior’ s’acomiada diumenge
1
Es llegeix en minuts

‘Tu cara me suena’ s’acomiadarà, previsiblement, divendres a la nit. Antena 3 ha decidit moure la semifinal del talent d’imitació, que s’emetrà aquest divendres 25 de desembre, dia de Nadal. L’esmentada gala comptarà amb la visita especial de Nina, jurat d’‘OT’ i exdirectora de l’Acadèmia, que serà imitada per Cristina Ramos.

Després de no haver aconseguit brillar com acostumava diumenge a la nit, el talent torna al seu dia natural, divendres a la nit, on s’emetia abans de l’aturada de vuit mesos que el concurs va fer a causa de la pandèmia. Si el concurs es va acomiadar el mes de març per sobre del 20%, en la seva tornada no ha aconseguit superar la barrera del 15% de share, per la qual cosa és lògic que la cadena hagi decidit ressituar el seu tram final.

Notícies relacionades

D’aquesta manera, ‘La voz senior’, que s’emetia la nit de dijous i de divendres, ocuparà el lloc de ‘TCMS’ en el ‘prime time’ de diumenge. El seu final es queda l’últim dia de la setmana després que l’audiència no hagi recolzat aquesta versió del talent com sí que va fer amb l’original d’adults.

En la semifinal de la vuitena edició de ‘Tu cara me suena’, Belinda Wahington es posarà a la pell de Cynthia Marley, Mario Vaquerizo en la de Loquillo i María Isabel farà de Danna Paola. Gemeliers seran el Dúo Dinámico, mentre que Jorge González interpretarà Lewis Capaldi. Nerea cantarà ‘Corre’ de Jesse i Joy, mentre que El Monaguillo farà de Bruce Springsteen i Rocío Madrid de La Mari de Chambao.