Desemmascarem la cantant

¿Qui canta el tema d’obertura de ‘Mask Singer’? Pista: No és Malú

Carlos Marco és l’autor de la sintonia que sona a l’inici de cada gala del ‘talent show’

¿Qui canta el tema d’obertura de ‘Mask Singer’? Pista: No és Malú
2
Es llegeix en minuts

‘Mask singer’ celebra aquest dimecres el seu gran final a Antena 3 per descobrir les identitats de les quatre màscares que competeixen per la victòria: Caniche, Catrina, Corb i Camaleó. Abans de conèixer el guanyador de la primera edició del ‘talent show’, revelem el que per a molts espectadors ha sigut un altre misteri: el nom de la cantant que interpreta la sintonia del programa i que sona a l’inici de cada gala. 

L’artista que canta el tema de capçalera de ‘Mask singer’ és Chus Herranz, que compta amb una extensa trajectòria en el món de l’espectacle. Al llarg de la seva carrera ha participat en musicals com ‘Grease’, ‘We will rock you’ ‘Follies’, ‘Hoy no me puedo levantar’ o ‘My fair lady’, entre molts d’altres. A més, ha sigut presentadora del programa infantil ‘Birlokus Klub’ (Telecinco) i ha treballat en sèries com ‘Yo soy Bea’ (Telecinco), ‘Física o química’ (Antena 3) o ‘Dreamland’ (Cuatro).

Aquesta artista tot terreny compta, a més, amb un passat eurovisiu, ja que el 2004 va ser una de les cantants i ballarines que van acompanyar Ramón sobre l’escenari del Festival celebrat a Istanbul (Turquia). 

La nit de l’estrena de ‘Mask Singer’, la mateixa Chus compartia la seva emoció per poder participar en el programa. «¡Quina emoció escoltar la meva veu en la sintonia d’aquest gran programa!», escrivia en el seu compte d’Instagram. A més, li donava les gràcies a Carlos Marco, productor musical del format Fremantle i autor del tema de capçalera. 

En declaracions a YOTELE, el Carlos explica com va ser el procés de creació d’aquest enganxós tema i revela el motiu pel qual va escollir Chus Herranz per interpretar-lo: «La seva veu té aquesta empenta que fa que la sintonia no sigui només una capçalera, sinó que tingui una personalitat pròpia com qualsevol cançó». 

Per compondre-la, va decidir tenir com a referència els ‘Mask Singer’ d’altres països: «Vam estar mirant les versions internacionals i la que més ens encaixava era la de ‘Who are you?’ (‘¿Qui ets?’), primer per la temàtica de la lletra i després per la força que té, és una cançó molt coneguda». 

Notícies relacionades

Mario Briongos, director del ‘talent show’, volia «que tingués una essència rockera, una lletra relacionada amb la temàtica del programa i moltíssima força». «Em vaig posar a compondre i com que havia vist tants ‘Mask singer’ internacionals, em va costar molt poc arribar a la diana del que anava buscant l’equip», afirma l’exintegrant d’Auryn i actual membre de Mantra, la veu del qual també pot escoltar-se a la capçalera del programa. «Se’m sent una mica menys, però jo també surto per allà fent totes les veus i les harmonies per recolzar la melodia principal de la veu», explica. 

En una entrevista amb YOTELE, Briongos reconeix que «el tema de les sintonies és delicat». «La sintonia de vegades ens porta pel camí de l’amargor», admet el director del programa, que, no obstant, va tenir clar que la creació de Carlos Marco era l’elegida: «En aquest cas, quan la va enviar el Carlos, vam dir que era aquest». «Quan sonava la sintonia, Malú l’estava cantant tot el dia», assegura.

Temes:

Mask Singer