A ‘Espejo público’

Zapatero confessa la «mala sensació» que li va quedar després de la seva etapa com a president del Govern

L’exlíder socialista ha concedit aquest dijous una entrevista a Susanna Griso

Zapatero confessa la «mala sensació» que li va quedar després de la seva etapa com a president del Govern
1
Es llegeix en minuts

José Luis Rodríguez Zapatero ha visitat aquest dijous el plató d’‘Espejo público’ per participar en la secció ‘Un café con Susanna’. A més de respondre a les preguntes de la presentadora, l’expresident del Govern també ha resolt alguns dubtes dels ciutadans

Una espectadora li ha llançat una qüestió relacionada amb la seva etapa com a president: «¿Es penedeix d’alguna decisió que va prendre?». Després d’haver escoltat la pregunta, Zapatero ha confessat que sí que li va quedar una espineta clavada.

Notícies relacionades

«Més que penedir-me d’alguna decisió, m’he quedat amb la mala sensació de no haver pogut avançar cap a l’abolició de la prostitució», ha reconegut el convidat de Susanna Griso, que ha lamentat que serà una d’aquelles coses que «passarà a la història» i que generarà desconcert en la societat: «Hi haurà generacions en el futur que no entendran com es va poder tolerar i consentir»

No obstant, Zapatero diposita les seves confiances en l’Executiu actual, amb Pedro Sánchez al capdavant: «Aquest Govern té compromisos en aquest sentit i m’agradaria que avancés». «Aquesta és una de les llacunes que tinc de la meva tasca com a president del Govern», ha finalitzat l’exlíder dels socialistes.