Molest

La queixa d’Alberto Caballero sobre l’emissió de ‘La que se avecina’: «Acaba en horari de telebotiga»

La queixa d’Alberto Caballero sobre l’emissió de ‘La que se avecina’: «Acaba en horari de telebotiga»
1
Es llegeix en minuts

La 12a temporada de ‘La que se avecina’ no està rebent el suport de l’audiència que obtenia abans. La longeva comèdia de Telecinco (porta en emissió des de l’any 2007) ha caigut a mínims històrics, primer competint contra ‘Mask singer’ els dimecres i després en el seu salt a dilluns amb ‘Mujer’ com a rival.

Al marge de la dura competència de l’oferta d’Antena 3, Alberto Caballero, creador de la sèrie, s’ha queixat a la seva manera de l’horari d’emissió que té la ficció. Ho va fer a través d’un tuit, on va escriure: «Ja estem acabant en horari de telebotiga... Gràcies a tots els montepinarians que seguiu els capítols en obert. ¡Sou la resistència!».

Notícies relacionades

El tuit el va escriure passada la una de la matinada, hora en què estan acabant els episodis. I és que, a més que la sèrie té una durada fora de l’habitual ja en la ficció, Telecinco ha decidit programar la sèrie després d’‘Informe Covid’ els dimecres i després de ‘Socialité’ els dilluns, fet que fa que comenci en ocasions a les onze de la nit.

A tots aquests inconvenients, s’hi ha de sumar que la primera part de la tanda ja es va poder veure abans a Amazon Prime Video. La plataforma té prevista ara l’estrena de la segona part de la temporada 12 per al pròxim 8 de gener, amb la qual cosa tornarà a estar disponible abans sota demanda que en obert.